Máš tam preklep u Kelsey Grammer v letech 1007–2011 ženatý s Camille Grammer. To by s ňou bol sakra dlho ženatý :DDDD
24ron24 napsal(a):
Máš tam preklep u Kelsey Grammer v letech 1007–2011 ženatý s Camille Grammer. To by s ňou bol sakra dlho ženatý :DDDD
A si predstav, že by to bola pravda :D Že žije už viac ako 1000 rokov. To by niektoré seriály nemali max. 10-20 sérií, ale 500-700 :D
Info o Jennifer Love Hewitt ma milo prekvapilo. Síce to nevzala, ale rád by som videl aspoň pilot alebo krátku ukážku ako hraje Robin v HIMYM.
Adrian "A.C." Conor napsal(a):
A si predstav, že by to bola pravda :D Že žije už viac ako 1000 rokov. To by niektoré seriály nemali max. 10-20 sérií, ale 500-700 :D
...
to by\ byl super - prvni potvrzeny dlouhoveky clovek :D, ;-)
Dominic,můj milovaný :) Všechno nejlepší :)
No tak Jennifer Love Hewitt si ako Robin neviem predstaviť, ale zaujíma ma ako by to zahrala.
Ten Kelsey Grammer je snad prokletý nebo co.. Tolik tragických úmrtí v rodině, to se snad vidí jenom u Kennedyů...
Ta JLH mě teda překvapila.. Taky si nějak jako Robin nedovedu představit.
Jinak jsem ráda, že se Renda (Renée O´Connor :D) dostala aspoň pod čáru :D. Což mi tak připomíná, že jestli budete shánět zajímavosti k Lucy Lawless, ozvěte se :D.
Osobně bych tam přidal Willie Garson, jelikož zahrál Moziho opravdu skvěle, ale chápu, že White Collar už se nevysílá.
Will McAvoy a Doctor mají narozeniny? Tak všechno nejlepší těmhle perfektním hercům a spoustu dalších skvělý rolí! :)
no aspoň jsem si třikrát řekla PÁNI!!! Super seriál, člověk se toho dozví:)
zip napsal(a):
no aspoň jsem si třikrát řekla PÁNI!!! Super seriál, člověk se toho dozví:)
Děkuju, jsem ráda, že se zajímavosti líbí :)