Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Catch
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 3. 2016 / 21:22:41 (před 8 roky)
on

Mě hrozně pobavily ty naše komentáře :D Snad každý zmíněný bod mají dva v plusu a jeden v mínusu - hlavní dvojka, plynutí děje, chemie mezi postavami... :D

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
25. 3. 2016 / 21:33:56 (před 8 roky)
off

Holky mě ukecaly... Jdu na to! :D

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
25. 3. 2016 / 21:34:10 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Mě hrozně pobavily ty naše komentáře :D Snad každý zmíněný bod mají dva v plusu a jeden v mínusu - hlavní dvojka, plynutí děje, chemie mezi postavami... :D

Ještě, že tam je i Gabík, která to mezi námi mixuje, protože jinak bych ti musel napsat o link. Z tvého komentáře mám pocit, že jsme každý sledovali něco jiného.

A nejlepší je ten trailer :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
ragelly
25. 3. 2016 / 21:39:11 (před 8 roky)
on
Pajky napsal(a):

Ještě, že tam je i Gabík, která to mezi námi mixuje, protože jinak bych ti musel napsat o link. Z tvého komentáře mám pocit, že jsme každý sledovali něco jiného.

A nejlepší je ten trailer :D

Alespoň jde zase vidět, jak stejný seriál působí na každého diváka úplně jinak :)

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 3. 2016 / 21:40:46 (před 8 roky)
off

Nebudu lhát a řeknu, že tohle je pro mě hodně lákavej projekt. Ale počkám si na léto, třeba tou dobou to bude už zrušený :D

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 3. 2016 / 21:57:36 (před 8 roky)
off

Tenhle seriál musím zkusit, ale nevím jestli počkat na title a pak kouknout nebo počkat až dojede do konce, a pak kouknout.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Gabik.029
Autorka článku | Cool level: 101 | strýček Skrblík
25. 3. 2016 / 22:01:05 (před 8 roky)
off

Ha, taky jsem si říkala, že mi připomíná Meredith :D

Smíšené reakce. Příště se musí Shonda snažit víc, aby potěšila i Pajkyho a mě :D

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Pajky
25. 3. 2016 / 22:14:10 (před 8 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Ha, taky jsem si říkala, že mi připomíná Meredith :D

Smíšené reakce. Příště se musí Shonda snažit víc, aby potěšila i Pajkyho a mě :D

Tak :D Na ragelly to stačí, ale my jsme o něco náročnější diváci :D :D

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 3. 2016 / 22:14:28
ragelly
25. 3. 2016 / 22:34:38 (před 8 roky)
on
Pajky napsal(a):

Tak :D Na ragelly to stačí, ale my jsme o něco náročnější diváci :D :D

Koukám na tvá 100% hodnocení a opravdu to tam těmi náročnějšími seriály doslova přetéká :)))

Pajky
25. 3. 2016 / 23:19:49 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Koukám na tvá 100% hodnocení a opravdu to tam těmi náročnějšími seriály doslova přetéká :)))

Moc jich sice není, ale není se zač stydět, samá léty ostřílená klasika, kterou si s chutí vždy pustím znovu. To se tady nestane :D

ragelly
25. 3. 2016 / 23:23:59 (před 8 roky)
on
Pajky napsal(a):

Moc jich sice není, ale není se zač stydět, samá léty ostřílená klasika, kterou si s chutí vždy pustím znovu. To se tady nestane :D

Tak já spíš reagovala na to, jak se tu vůči mně označuješ za náročného diváka :D Já neříkám, že jsem náročná, ale podle tvých hodnocení teda myslím, že ty taky ne :D

Henrich Daraz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
25. 3. 2016 / 23:27:31 (před 8 roky)
off

ahojte :) neviete bude niekto aj prekladať titulky :) pretože to vyzerá na moc fajný seriál :)

Pajky
25. 3. 2016 / 23:27:42 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak já spíš reagovala na to, jak se tu vůči mně označuješ za náročného diváka :D Já neříkám, že jsem náročná, ale podle tvých hodnocení teda myslím, že ty taky ne :D

Vždyť já neříkám, že jsem. Proto bylo vše doprovázeno emotikony = vtípkuju. Tohle vlákno se vymklo kontrole :D

ale lavina lidí, co se mi podívala na hodnocení mě pobavila :D

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 3. 2016 / 23:28:51
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
26. 3. 2016 / 02:52:31 (před 8 roky)
off

The Catch mě tak jako před lety Scandal svým trailerem vůbec nezaujal, ale odhodlala jsem se alespoň k pilotu. No ty jo, připadám si blown away tak jako ragelly. :D Sice bych tomu nedala 100%, ale ten pilot to celé pěkně nakopl. Dokonce jsem se bavila víc, než u dnešní GA.
Nejlepší na tom celém je naprosté zazdění happy endu! Všichni byli tak krásně pesimističtí ohledně lásky... :D Kéž by to tak alespoň pár dílů vydrželo.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 3. 2016 / 07:36:16 (před 8 roky)
off

Tohle rozhodně vyzkouším,vypadá to dost povedeně a téma není k zahození...jdu do troho :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
26. 3. 2016 / 08:55:50 (před 8 roky)
on
justynajohnson napsal(a):

Tohle rozhodně vyzkouším,vypadá to dost povedeně a téma není k zahození...jdu do troho :)

rozesmalo me to hodnoceni, presne jak se pise Ragelly v prvnim komentu :-)
a jsem zvedava na sledovanost - jestli se rozjede nahoru

Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
26. 3. 2016 / 12:19:55 (před 8 roky)
off

Rozporuplnější hodnocení jsem ještě neviděl. :'D Vůbec jsem neměl v plánu to sledovat, ale teď to chci vidět z čiré zvědavosti.. uvidíme, na kterou stranu se přikloním. :)

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
26. 3. 2016 / 15:30:40 (před 8 roky)
off

Zajímavé hodnocení, ale díky ragelly to jdu sledovat, pak uvidím, zda-li se trefila ona, nebo další dva

"Vím, že nic nevím."
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 3. 2016 / 15:32:34
marzus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
27. 3. 2016 / 11:47:10 (před 8 roky)
off

Zaujímavé hodnotenie... som v rozpakoch. :D

Give a man a gun and he can rob a bank. Give a man a bank and he can rob the world.
Katschka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
27. 3. 2016 / 13:29:32 (před 8 roky)
off

Odlišné recenze mě nalákaly pustit si pilot hned a nečekat. Peter Krause mi do role sedí,za to představitelka Alice už moc ne. Celou dobu se usmívá a pomstychtivého výrazu jsem se nedočkala ani tam, kde jsem ho opravdu čekala. Samotný příběh zatím nevypadá špatně, tak mě zajímá, co bude dál, na druhou stranu mě zbytečné natahování podobných seriálů nebaví. Toho by se mohli vyvarovat, možná to špatná sledovanost vyřeší za ně.

Freeman001
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
28. 3. 2016 / 20:45:18 (před 8 roky)
off

Přiznám se, že koženější a slabší herečku už jsem dlouho neviděl. Možná měli představitelce říct, že před první klapkou se nehodí to přehánět s botoxem, protože pak se připravuje o jeden důležitý (a ve filmovém či tv herectví možná nejdůležitější) herecký prostředek - mimiku. A pokud ji ten strnulý (ne) výraz naordinoval režisér, tak je mi herečky moc líto.
Celkově to není špatná oddychovka, ale takových je pomalu dvanáct do tuctu. Jsem vážně zvědavý na sledovanost a sám za pilot dávám 55 % + 5 % za lamborghini aventador roadster.