Na to jak se zachovají u Jane jsem fakt zvědavý
u Lucifera se začínám obávat, že půjde ještě chvíli dolů... ale snad má ještě odkud klesat.
myslím si že tahle řada u castla bude poslední
Ten pokles u Lucifera mě opravdu překvapil. Ale pořád má použitelný čísla, tak uvidíme.
Sakra Lucifer :( snad už to tolik klesat nebude.
u Castle mě ty čísla zas tak nepřekvapují, blbě udělaná sezona, snad letos to trápení ukončí, což bude mrzet.
Mě třeba tahle řada Castla baví víc než minulá. Ale nejlepší léta má holt dávno za sebou. Kdyby ho zrušili, tak moc protestovat nebudu, i když pořád patří mezi moje oblíbence. Radši to utnout včas, než klesnout do natahované kaše. A Castle má v tomhle fakt nejvyšší čas. Potenciál ho nahradit má třeba zrovna Lucifer.
Sledovanost na pytel, ale doufám, že Castle si ještě jednu sérku vyslouží, aspoň zkrácenou.
Vyzerá to tak, že prídem o svoje posledné kriminály - Castle, Rizzoli & Isles, ...
Já pořád váhám, jestli se do toho Castlea pustit. Viděla jsem první tři díly a ty mě alespoň prozatím odradily natolik, že se mi do toho dál nechce...
Po nejnovějším díle si začínám upřímně přát ať už Castlea zaříznou. Prvních 5 sezón mělo říz, napětí, inteligenci i vtip, teď už se to ale zvrhlo v úplnou šarádu. Z Ricka je (už jen) šašek, přemoudřelá dcerka už není roztomilá ale leze mi na nervy, humor je nucenej a přitroublej.. achjo.
Dokoukám to až do hořkého konce, ale už spíš jen ze setrvačnosti.
Divím se, že Supergirl má tak dobrý rating. Nepřišlo mi to moc kvalitní a hlavní hrdinka je nesympatická.
Také myslím,že Castle mám poslední řadu.
Proboha ať už ten Lucifer přestane klesat.
Castla je mi líto, zrovna tahle epizoda byla skvělá a zasloužila by lepší čísla :/ A ani moc nesouhlasím s tím, že je tahle série slabá, přijde mi třeba lepší než ta minulá. Co se týče Lucifera tak doufám, že už neklesne, zatím mě hodně baví :)
Supergirl! :)
Ale Lucifer by teda mohol prestať klesať.. a to som ešte zvedavý, aké bude mať čísla, keď nebude mať takého dobrého predskokana, akým sú Akty X