Diskuze k článku Bryan Fuller si vezme pod taktovku nový Star Trek
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 2. 2016 / 00:08:06 (před 8 roky)
off

super zpráva, že bude nový ST:)

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 2. 2016 / 04:02:27 (před 8 roky)
off

Voyager mam pozretych asi 150/170 dielov (neviem presne) a DS 9 iba prvu seriu nejako ma jedna cast nebavila tak som presiel na nejake aktualnejsie serialy a chystal som sa k tomu vratit neskor ... asi bude vhodne to urobit. mam velku radost ze ST bude mat dalsii serial. Pri urovni dnesnych efektov dufam ze bude prepracovany na urovni, hoci aj na tych najstarsich veciach bolo trochu poetiky.

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
10. 2. 2016 / 08:26:57 (před 8 roky)
off

zajimava informace ..., jak uz tady zaznelo - budu zvedava, jak navazou na puvodni efekty a kam je posunou, aby to jeste se ST melo souvislost.

Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
10. 2. 2016 / 09:17:35 (před 8 roky)
off

Tohle je skvělá zpráva. Je to autor mého oblíbeného dílu ST: Voyager " Chaotikova nevěsta". Věřím, že se mu povede opět navázat na starý dobrý Star Trek na kterém jsem vyrostla.

Aneyka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
10. 2. 2016 / 11:18:54 (před 8 roky)
off

Těším se, jak navážou na minulé seriály (nebo filmy) Star Treku :)

Skramy
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
10. 2. 2016 / 11:28:43 (před 8 roky)
off

a jak to bude s Americkými bohy?

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 2. 2016 / 14:57:01 (před 8 roky)
off

Skvělá zprávička :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
11. 2. 2016 / 00:08:50 (před 8 roky)
off

Výborná zpráva. Od posledního ST seriálu uběhlo už moc moc času a opravdu se těším na něco dalšího.

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 2. 2016 / 00:09:36
James_Terrano
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
11. 2. 2016 / 00:52:48 (před 8 roky)
off

Super... na nový Star Trek se těším od skončení Enterprise. Ty nové debilní filmy nepočítám. A doufám, že se to zase nevrátí do doby původní série. Po 23. a 24. století by bylo úplně nejlepší posunout se dál dopředu a ne zpět. Takové 25. století nebo ta doba ze STar Trek: Online by byla skvělá. I ty nové uniformy z Onlinu se mi moc líbí, tak snad něco takového bude i v novém seriálu.
Pokud se to však vrátí zpět do 23.století nebo to bude nějak napojené na ten Abramsův Ne-Star Trek, tak se nebudu dívat ani na jeden díl nového seriálu. To i spousta Fan Seriálů a Fan Filmů jsou lepší než to. Např. takový Star Trek: Renegades nebo Star Trek: Phoenix - to je pro mě PERFEKTNÍ Star Trek.

milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
11. 2. 2016 / 23:06:00 (před 8 roky)
off

Tak to je rozhodně dobrá zpráva, Fullerova tvorba není vůbec špatná, tak by mohl dát Star Treku novou energii. Sice jsem ST nikdy extra nevyhledával, ale když jsem někde náhodou narazil na Voyager, většinou ještě před lety v pátek na ČT, tak už jsem ho vždycky dokoukal.