Moc pěkná změna! Chvíli na to asi při hledání nejnovějších seriálů a komentářů budu koukat jako blázen, ale moc pěkný! :D
Na obrázku to vypadá moc hezky, ale já to tak ve skutečnosti nemám.. Chybí mi tam ty rámečky a je to holt nějaké rozjeté..
Drunk_Queen napsal(a):
...při hledání nejnovějších seriálů a komentářů budu koukat jako blázen...
Podle analytiky to nikdo moc nepoužíval.
Pastel napsal(a):
Na obrázku to vypadá moc hezky, ale já to tak ve skutečnosti nemám.. Chybí mi tam ty rámečky a je to holt nějaké rozjeté..
CTRL+F5, je potřeba pročistit cache.
Moje reakce byla rychlejší než tento článek, takže jsem to připsal k názoru u předchozího článku. Takže to zopakuji ještě tady - Pěkné vylepšení. :D
Na mobilu funguje takže až budu doma doufám že to bude stejně dobre ;-) hold změna je život :-)
Drunk_Queen napsal(a):
Moc pěkná změna! Chvíli na to asi při hledání nejnovějších seriálů a komentářů budu koukat jako blázen, ale moc pěkný! :D
Teď mi došlo, že to nahradili, a já se vždy díval na nové seriály co mají zajímavý název a taky na nové hodnocení mých oblíbených seriálů.
Hmmm...hezký :) hlavní stránka je teď víc přitažlivější :)
Pěkná změna. Oceňuji zvýraznění fotočlánků a větší barevnost :)
Tak já jsem spíš zklamaná, přesně pro tohle jsem začala nesnášet hlavní stránku na ČSFD - sto různých odkazů, které nepotřebuju (ano, beru to čistě se sobeckého vlastního pohledu), mě akorát nutí rolovat do dolní části na přehled diskuzí. Ještě prdněte trvale velkou reklamu mezi hlavní články a bleskovky, a bude to komplet :(
Ja som spokojná :)
Nevada napsal(a):
Tak já jsem spíš zklamaná, přesně pro tohle jsem začala nesnášet hlavní stránku na ČSFD - sto různých odkazů, které nepotřebuju (ano, beru to čistě se sobeckého vlastního pohledu), mě akorát nutí rolovat do dolní části na přehled diskuzí. Ještě prdněte trvale velkou reklamu mezi hlavní články a bleskovky, a bude to komplet :(
Já jsem spokojený. Fotočlánky se dočkaly zvýraznění, snáz se dostanu k tipovačce, líp postřehnu novou Novinku pod lupou plus doporučovač, kam občas zabloudím. Osobně tam nic zbytečného nevidím, ale je to věc názoru.
Mně se to hodně líbí! ^^
Nevada napsal(a):
Tak já jsem spíš zklamaná...
Musím súhlasiť. Nemám rád "přeplácané" dizajny stránok, resp. všeobecne čohokoľvek. Aj pracovnú plochu mám jednoducho organizovanú. :D Najdôležitejšie veci - články a diskusia zapadajú a nevynikajú. :( Chápem, že stránka má milión nových vychytávok, ale to neznamená, že ich teraz všetky, s prepáčením "nadrbeme" na hlavnú stránku a hotovka. Ale proti gustu... :P
Fruiko napsal(a):
Podle analytiky to nikdo moc nepoužíval.
Odstranění mi nevadí, jen jsem byla zvyklá tam koukat, toť vše :D.
Za mě palec nahoru. :) Chápu, že někomu může tento design přijít "přeplácaný", mě se ale velice líbí.
Náhodou je to perfektné, pre mňa je to dobrá zmena. A hlavne sa mi páči "Doporučte mi seriál" aj keď mnohé z nich si pozrieť nechcem :D
Nejnovější recenze chybí hodně. Přeplácaný to trochu je, ale spíš mě štve ta velikost.
Jsem naprosto spokojená, vše co potřebuji mám hned k ruce a jsou krásně vidět nové fotočlánky, či upozornění na jednotlivé ankety... opravdu skvělá práce.
inekafe napsal(a):
Musím súhlasiť. Nemám rád "přeplácané" dizajny stránok, resp. všeobecne čohokoľvek. Aj pracovnú plochu mám jednoducho organizovanú. :D Najdôležitejšie veci - články a diskusia zapadajú a nevynikajú. :( Chápem, že stránka má milión nových vychytávok, ale to neznamená, že ich teraz všetky, s prepáčením "nadrbeme" na hlavnú stránku a hotovka. Ale proti gustu... :P
čo ti poviem, vidíme rovnako asi.k typovačke a iným anketám sa viem v pohode dostať, doporučiť seriál nepotrebujem (o to sa postarám sama), riešenie hádanok a pod. tiež netreba, novinka pod stačila v podobe bleskovky.len tie názory mi tam chýbajú =( to som prečítala ak bol nejaký k seriálu čo mám v hladáčiku alebo čo som videla (zaujímalo ma ako to vidia ostatní). takže za mňa táto zmena, skôr nie ako áno
A to nepíšem o tom, že sa mi subjektívne zdá stránka trochu zasekanejšia, keď si zobrazujem HP. Toľko obrázkov to musí furt načítavať. :D
Ojoj. No, vypadá to hodně pěkně, to jo. Ale musím souhlasit s těmi, kterým chybí nejnovější recenze... Mně chybí fakt dost :/ A diskuze bych taky raději viděla výš... Nápad: co kdyby si to mohl každý uživatel zpřeházet podle sebe - jako je to třeba u Windows? ;))
Každopádně díky i tak.
IrmaVep napsal(a):
Ojoj. No, vypadá to hodně pěkně, to jo. Ale musím souhlasit s těmi, kterým chybí nejnovější recenze... Mně chybí fakt dost :/ A diskuze bych taky raději viděla výš... Nápad: co kdyby si to mohl každý uživatel zpřeházet podle sebe - jako je to třeba u Windows? ;))
Každopádně díky i tak.
tie názory chýbajú najviac aj mne. ako ja si na to zvyknem, teraz je to len také rozčarovanie.keby išlo namiesto toho okienka čo sa bude meniť tam hodiť okienko najnovšie názory, tak som inač happy
IrmaVep napsal(a):
Nápad: co kdyby si to mohl každý uživatel zpřeházet podle sebe - jako je to třeba u Windows? ;))
To som chcel tiež navrhnúť, keby sa dalo prehodiť aspoň to, že diskusia nech je hore a tieto "novinky" dole. To by mi stačilo. Ale hneď som si predstavil Fruikovu odpoveď: "Hodně výpočetně náročné." :'D
Pekná novinka, aj keď sa mi na ňu asi bude ťažko zvykať. Bola som zvyknutá na starý vzhľad stránky a všetko, čo som potrebovala, som si našla. Odstránenie najnovších recenzií pre mňa rozhodne nie je plus, pretože som si ich veľmi rada čítala, ak sa týkali seriálov, ktoré aktuálne sledujem alebo sa v budúcnosti chystám sledovať. Ako už niekto predo mnou spomenul vďaka obrázkom sa stránka dlhšie načítava, čo pre mňa rozhodne nie je plus. Bolo by fajn môcť si vybrať, ktoré z nových "okienok" sa mi zobrazovať budú a ktoré nie.
No čo, zmena je život.
Novinky pod lupou dobrý, ale víc než doporučuji seriál, tipovačku a adventní hádanky bych tam raději měla nejnovější komentáře.
som človek, ktorý priam nenávidí zmeny. hlavne ako po starom všetko fungovalo. ale musím uznať, že táto zmena mi nevadí :) takže palce hore
Vylepšení se mi líbí, ale taktéž postrádám nejnovější názory uživatelů. Kdyby se tam třeba alespoň čas od času objevily v rámci jedné "bubliny" ve středním sloupci, byla bych naprosto spokojená ;) Jinak samozřejmě díky všem, kteří si dali tu práci a tuto novinku nám přinesli :)
inekafe napsal(a):
Aye, "přeplácané" je přesný výraz. Nejspíš to skončí tak, že na homepage postupně vlastně přestanu chodit, jako u CSFD. U SZ mě to ale bude dost mrzet.
Kahlan napsal(a):
čo ti poviem, vidíme rovnako asi.k typovačke a iným anketám sa viem v pohode dostať, doporučiť seriál nepotrebujem (o to sa postarám sama), riešenie hádanok a pod. tiež netreba, novinka pod stačila v podobe bleskovky.len tie názory mi tam chýbajú =( to som prečítala ak bol nejaký k seriálu čo mám v hladáčiku alebo čo som videla (zaujímalo ma ako to vidia ostatní). takže za mňa táto zmena, skôr nie ako áno
A na výpis názoru se neumíš dostat? :-)
Problém je, že HP je prioritně rozcestník pro nové uživatele a ty zrovna názory moc neberou. A zrovna oni se neumí proklikat na tipovačku a jinam. Proto potřebujeme místo, kde tyhle věci zdůrazníme, protože pak je děsná škoda, když v září půlka lidí pod článkem se souhrnem tipovačky napíše, že nevěděla, že něco takového bylo.
inekafe napsal(a):
To som chcel tiež navrhnúť, keby sa dalo prehodiť aspoň to, že diskusia nech je hore a tieto "novinky" dole. To by mi stačilo. Ale hneď som si predstavil Fruikovu odpoveď: "Hodně výpočetně náročné." :'D
Přesně tak. HP se velice agresivně cachuje, protože je nejvytizenejsi. Mít tam každý něco jiného, dost těžko by se to cachovalo.
Veľmi pekná zmena, úplne som zostala v šoku, trošku nezvyk ale zmena je život :)
Vydarené, páči sa mi to.
Fruiko napsal(a):
A na výpis názoru se neumíš dostat? :-)
jasné, že viem. len takto boli tie názory pekne po ruke, hneď ako som si dala hlavnú stránku
Ojoj, vypadá to pěkně. Hezké zvýraznění fotočlánků. Ale musím souhlasit s ostatními, nejnovější názory mi taky budou chybět. Takhle to bylo hned hezky na očích a často na mě vykoukl seriál, na který jsem se podívala jenom kvůli názoru a který by mě jinak úplně minul. Tohle mi bude hodně chybět.
Mne sa to veľmi páči. Som spokojný. Už len zaplniť tú medzeru vedľa "Připojte se k nám".
Ač ne úplně bez výhrad, chválím, Fruiko. Chválím! Je fajn, že se web dokáže pořád rozvíjet a posouvat své hranice dál a dál, a snaží se kreativně zaujmout další a další. Dobrá práce.
Hrozně se mi ale líbí, jak na takové zásahy do webu a změny obecně lidi reagují. Jsou vždycky dva mnohdy až vyhrocené protipóly. A to krásně vystihují dvě skladby, které vždy v takových případech používám. Takže, kdo je pro, vizte ZDE, kdo proti, vizte prosím ZDE. Enjoy your side. :-)
ako ja nie som vyslovene proti tomu (aj keď sa to z môjho príspevku môže zdať), len z toho neskáčem dva metre do výšky od šťastia. ono sa to celkom dá, len to chce navyknúť si na to. je to proste niečo nového. mňa len škrú tie názory, že odpadli z hlavnej stránky, kde boli pekne na očiach. problém ísť na ne cez výpis názorov mi nerobí, len sú to kroky navyše, ale čo už. zmena je život
HonZajs000 napsal(a):
Hrozně se mi ale líbí, jak na takové zásahy do webu a změny obecně lidi reagují. Jsou vždycky dva mnohdy až vyhrocené protipóly. A to krásně vystihují dvě skladby, které vždy v takových případech používám. Takže, kdo je pro, vizte ZDE, kdo proti, vizte prosím ZDE. Enjoy your side. :-)
Takže kdo nesouhlasí a nadšeně nepřikyvuje, tak hejtuje? Hezké.
Mně se to líbí moc (jak taky jinak, jsem šíleně zaujatá :D ). Už na podzim tu byla jedna verze s propagací Novinek pod lupou, ale tohle mi přijde o sto tříd lepší, nemůžu se na to vynadívat :) Hrobečky u tipovačky jsou prostě boží :D
A kdo si všiml detailu, že sloupec bleskovek na hlavní stránce byl doplněn o dvě další políčka? To znamená, že články zůstanou na hlavní stránce zase o něco déle, tak to vás snad potěší :)
I kdyby se mi to nelíbilo, nejsem tvor náročný, ale tady platí opak, moc se mi líbí velký barevný plochy a obrázky :3 Nepřijde mi to přeplácaný, spíš provoko přitažlivější.
Mně se ta změna moc líbí :-) Rozmístění i obsah (hlavně hrobečky jsou úžasné) :-) Ale ty poslední přidané názory mně tam také chybí. No co už
Mně se to jak vizuálně, tak i informačně(nevím jak jinak to vyjádřit, prostě ty věci co jste přidali jsou skvělý :D) moc líbí a rozhodně se mi nezdá, že by to bylo přeplácané. Musím se přiznat, že taky postrádám nejnovější názory, já si takový věci strašně ráda čtu a takhle jsem je měla hned po ruce...
Jinak děkuju moc a jenom dodám, že se mi líbí váš přístup: Pojďme vylepšovat a dělat něco nového..:)
Na změny v designu webů si vždycky hůř zvykám a často vzdychám, jak byl ten starý lepší. Tohle se mi ale líbí už hned teď, pěkné vylepšení, takže palec nahoru.
Pěkně udělané :)
Tyjo, o doporučovači slyším prvně! Jsem spala.. :D
Jinak změna mi nějak neva, ani mě netěší. Chodím sem rovnou na stránku seriálu nebo na watchlist, na úvodní stranu si jen občas chodím číst novinky.
Nevyzerá to zle. :)
Ale chápem tých, ktorí píšu, že im budú najnovšie názory chýbať, tiež som občas zvykla klikať na názory len preto, že som ich videla na hlavnej stránke.
Pekne a preplacane mi to urcite neprijde.
Ale pridavam se k tem, kterym chybi posledni nazory. Myslim, ze se analitik hodne spletl, vetsinou jsem nazory prohlidla jako uplne prvni vec na strance. Ne, nerozklikavala jsem kazdy, ale pokud pribyl nejaky nazor na muj oblibeny serial, tak jsem neodolala. Primlouvala bych se k navraceni.
Pěkně provedené! Jen mi to připadá až příliš připadá ta pravá část zatím (funkčně) příliš statická. - Na tipovačku či řešení adventních hádanek - kliknu první den a pak už to tam jen bude bez užitku viset. -- Super to bude, až to začne přinášet užitek s novými událostmi.
Díky moc za vrácení názorů na hlavní stránku :)
Hned jsem vyzkousela doporucovac ...,
grafika je moc pekna.
Upravy jen potrebuji zazit :D.
veľké ďakujem za návrat názorov =D inač ako som tak pozerala "Doporučte mi seriál" čo teda takého mi bude doporučené- tak všetko veci z môjho to-watch listu, ale vďaka =D
Také chci poděkovat za vyslyšení proseb a zařazení posledních názorů :) Teď jsem naprosto spokojená :)
Musím sem přidat pochvalu za novou titulku, vypadá to opravdu dobře, přehledně a upoutá to. Parádní práce
Hodně povedené, hned jak jsem přišla říkám, že je něco jinak :D
Ten obrázek u posledních názorů je hrozně boží :').
No tak teď když jste znovu přidali nejnovější názory, už jsem naprosto spokojená - děkuju moc! A ten obrázek u nich je fakt skvělej:D
abbs napsal(a):
A ten obrázek u nich je fakt skvělej:D
k tomu doporučování seriálů..nešlo by udělat nějaká aplikace aby mi to doporučovalo seriály podle podobnosti? Př. Líbí se mi CSI Miami...tak ze 100% bude doporučen CSI LV,New Yor...z 90% třeba NCIS..
Mehal napsal(a):
k tomu doporučování seriálů..nešlo by udělat nějaká aplikace aby mi to doporučovalo seriály podle podobnosti? Př. Líbí se mi CSI Miami...tak ze 100% bude doporučen CSI LV,New Yor...z 90% třeba NCIS..
Stoserialu.cz máme už taky od listopadu spuštěno :)
Změna k lepšímu je vždy vítaná i když si myslím,že serialzone je perfektní i tak.
Tak já se bohužel přidávám k táboru zklamaných. Zmizely mi nové seriály a názory, který sem pravidelně používal a diskuze se posunula dolů a musím zase zbytečně rolovat navíc.
Zvětšení fotočlánků mi přijde zbytečný, akorát to prudí. Ta novinka a kdo jak hodnotí je v článku, nechápu proč to musí být vyvěšený i na hlavní obrazovce. Stejně tak mi uniká smysl tipovačky na hlavní stránce, když tam potřebuju jít 2x ročně - poprvé, když se rozjíždí nová sezóna abych si otipoval a podruhý, když sezóna skončí, abych se podíval jak jsem dopadl. K oboum událostem vychází článek, takže se tam k tomu dostanu přes něj. Navíc když je tipovačka uzamčena, tak se stejně nedá tipovat ani měnit, tak nechápu potřebu to mít na hlavní obrazovce. To už bych místo toho tam uvítal tradegame. A to doporučení seriálu sem si teď rozklikl a jsou tam seriály, co ještě ani neměli premiéru, byly zrušeny před odvysíláním jediný epizody nebo je mám ve watchlistu, takže taky zbytečnost.
Mik napsal(a):
Tak já se bohužel přidávám k táboru zklamaných. Zmizely mi nové seriály a názory, který sem pravidelně používal a diskuze se posunula dolů a musím zase zbytečně rolovat navíc.
O cca. jeden a půl bleskovky. To ti ruka neupadne. :D
Mik napsal(a):
Zvětšení fotočlánků mi přijde zbytečný, akorát to prudí. Ta novinka a kdo jak hodnotí je v článku, nechápu proč to musí být vyvěšený i na hlavní obrazovce.
Tobě. Ale člověk, co sem přijde poprvý neví, co jsou fotočlánky (a jelikož nemají čtenost, kterou by si vzhledem k pracnosti zasloužili, tak dostali trochu prostoru) a už vůbec netuší, že píšeme nějaký recenze. Ale chápu, že pro někoho, kdo to tu zná 5 let to je opruz. Přemýšlím, že přihlášeným bych to trochu přerovnal.
Mik napsal(a):
Stejně tak mi uniká smysl tipovačky na hlavní stránce, když tam potřebuju jít 2x ročně - poprvé, když se rozjíždí nová sezóna abych si otipoval a podruhý, když sezóna skončí, abych se podíval jak jsem dopadl. K oboum událostem vychází článek, takže se tam k tomu dostanu přes něj. Navíc když je tipovačka uzamčena, tak se stejně nedá tipovat ani měnit, tak nechápu potřebu to mít na hlavní obrazovce. To už bych místo toho tam uvítal tradegame.
Tradegame nově příchozího taky moc nezajímá. Stejně tak jako neví o tipovačce. Ano vychází k tomu článek, ale ten rychle zapadne. Proto potřebujeme prostor, kde tyhle důležitý věci vydrží víc jak pár dnů. Teď je tam kdo přežije, ale za chvíli se bude vyhlašovat SZ Awards a budeme potřebovat místo, kam to kromě článku nacpat. A to bude tady.
Mik napsal(a):
A to doporučení seriálu sem si teď rozklikl a jsou tam seriály, co ještě ani neměli premiéru, byly zrušeny před odvysíláním jediný epizody nebo je mám ve watchlistu, takže taky zbytečnost.
K tomu taky vyšel článek. Před třemi měsíci. Jaktože to reklamuješ až teď? :D To je přesně ten případ, proč potřebujeme tenhle promo blok na úvodní stránce.
K samotné reklamaci. Určitě je nemáš ve watchlistu. Leda tak ve chci vidět. Což potvrzuje, že to funguje. :D Ale pravda, udělám tam filtr i bez "chci vidět" seriálů. Zrušený před odvysíláním tam máš jen jeden, před premiérou 5 (a ty jsou logicky relevantní). Ale i tak pořád 19 zbývá.
Dík za názory. :)
Fruiko napsal(a):
Tradegame nově příchozího taky moc nezajímá. Stejně tak jako neví o tipovačce. Ano vychází k tomu článek, ale ten rychle zapadne. Proto potřebujeme prostor, kde tyhle důležitý věci vydrží víc jak pár dnů. Teď je tam kdo přežije, ale za chvíli se bude vyhlašovat SZ Awards a budeme potřebovat místo, kam to kromě článku nacpat. A to bude tady.
Nechci prudit, ale bude někdy u výherců prvního ročníku ta tajemná vychytávka? :D
Někdy bude.
Já jsem člověk, který nemá rád změny. Ale tady jenom žasnu! HP je teď nádherná. Předtím jsem měla záložku s odkazem přímo na Watchlist, teď si užívám každý průchod přes HP. O Doporučovači jsem se dozvěděla až teď (doteď jsem žila bůhvíkde) a hned jsem ho otevřela - a spoustu z těch seriálů mám v Chci vidět - takže je vidět, že krásně funguje. A stejně jako spousta dalších se musím připojit - ty hrobečky jsou úžasný :D
Diky za pridani Nazoru - ted jsou dokonce jeste lepsi nez byvaly.
Tak já jsem si ty novinky pořádně projela až dneska a je to super, jen ten doporučovač si ze mě tropí srandu, všechny seriály, co tam mám, jsem vyřadila :D Ale moc se mi líbí odkaz na názory!
děkuji za změny
zmena sice len malinka ale fajn aj ked si myslim ze web by potreboval komplet redesign :)
markus48 napsal(a):
zmena sice len malinka ale fajn aj ked si myslim ze web by potreboval komplet redesign :)
Blázniš? Web má z jeden najlepších a najprívetivejších "user-friendly" dizajnov. Iné stránky ani nenavštevujem, ako sa mi tam skoro nič nepáči. :D
inekafe napsal(a):
Blázniš? Web má z jeden najlepších a najprívetivejších "user-friendly" dizajnov. Iné stránky ani nenavštevujem, ako sa mi tam skoro nič nepáči. :D
neblaznim, web ma mozno pekny design ale je urobeny strasnym sposobom a po tom co som si vcera trochu preliezol kod chapem preco je taky problem urobit mobilnu verziu
nehovoriac ze tento design je tu uz 5 rokov a za ten cas sa trendy pohli nejakym smerom
markus48 napsal(a):
neblaznim, web ma mozno pekny design ale je urobeny strasnym sposobom a po tom co som si vcera trochu preliezol kod chapem preco je taky problem urobit mobilnu verziu
nehovoriac ze tento design je tu uz 5 rokov a za ten cas sa trendy pohli nejakym smerom
Keď si v tomto doma, tak písni Fruikovi, možno by ocenil tvoje nápady, príp. pomoc. ;)
Moc děkuji za vrácení posledních názorů, teď je to perfektní :-)
Teprve teď je titulka perfektní :D Když bylo polechtáno mé ego přidáním článkoseriálu: Televizní tvůrci :D
A návrat názorů samozřejmě taky vítám :D :D