No tak to mě moc nepotěšilo. Jareda mám ráda, ale Dean byl příšerná postava.
No Deana jsem nemusela, ale je fajn, že tu partičku doplní.Docela mě zajímá, jak to s ním v životě dopadlo.
IcePrincess napsal(a):
No Deana jsem nemusela, ale je fajn, že tu partičku doplní.Docela mě zajímá, jak to s ním v životě dopadlo.
Vidím to stejně. I když nebyl moje oblíbená postava, je super, že se tam schází všichni, kteří byli v průběhu let pro seriál nějak významní :) Teď už chybí snad jen ta Sookie, ale co my víme, třeba ji oznámí zase za tři hodiny :D
Jo,Jared je úžasnej,snad nebude Dean za pitomce,v seriálu mu to moc nesedělo,ale jsem ráda,že ho uvidím i v jiné roli než jako Sama Winchestera.
Trosku ironiou je ze Dean je v Supernatural Deanov brat :D
Mam radost ze trio je kompletne. Teraz si uz len Rory musi vybrat :D.
Deana jsem moc ráda neměla, ale jsem ráda, že Jarede v roli zase uvidím - jsem zvědavá, kam ho vítr zavál.
ragelly napsal(a):
Vidím to stejně. I když nebyl moje oblíbená postava, je super, že se tam schází všichni, kteří byli v průběhu let pro seriál nějak významní :) Teď už chybí snad jen ta Sookie, ale co my víme, třeba ji oznámí zase za tři hodiny :D
Přesně. Sookie jsem nemusela, ale do té party patřila, tak snad brzo oznámí i jí. Třeba se jí po tom tweetu ozvou.
Aktualizováno: Již byl potvrzen také návrat Christophera (David Sutcliffe), Taylora (Michael Winters), Gypsy (Rose Abdoo) a Andrewa (Mike Gandolfi)!
Velká radost !!!!!!!!!!!!
Ještě Sookie a Jackson a budu spokojená :o))))
neverila som, že by sa Dean vrátil. takže prekvapko. ale bude to zmena,e sammy winchester nebude loviť démonov a inú háveď a bude sa volať dean :D
Skvělá zpráva! Jsem nadšená, že tam uvidíme i Jareda! Určitě v seriálu své oprávněné místo má. Nemusí se nutně znovu zaplétat s Rory, nejradši bych ji stejně po těch letech viděla úplně s někým jiným :)
Achjo :D
Ale na druhou stranu mám radost, kolik důležitých postav se vrací. :)
Jsem ráda, že se vrací tolik známých tváří, ale Dean byl blbec. Tak snad se tam moc ochomýtat nebude :-D
Taky jsem Deana v pokročilé části seriálu už nemusela, ale na začátku byla jeho postava fajn. Je super, že se vrací skoro všechny původní postavy a jsem ráda i za Christophera :)
Jsem ráda za Deana i Christophera. Očekávání dosáhlo maxima. Sookie ke Gilmorkám patří a bylo by fajn, kdyby se objevila, ale osobně ji dokážu oželet. Zvlášť při zbytku sestavy :)
Ikdyž jsem Deana v GG moc nemusel...jsem rád za každou původní postavu která se tam objeví :)
Sakra jak ho mám už zažitého ze SPN tak mi chvíli trvalo, než mi došlo proč je Jared na fotce u článku o Deanovi :D každopádně dneska samá dobrá zpráva, nejdřív Milo a teď Jared :) u mě spokojenost
A to to mám jako vážně vydržet, takový napínání, než to uvidím!
Já si tak děsně přeju, aby se jim to povedlo a vážně všecko vyšlo a bylo to prostě skvělý - a ono bude, věřim tomu!
Tyjo, koukám, že nejsem jediná, která ho moc nemusela.
Tesim se. Jared prosel velkou zmenou, tak jsem zvedava jak k drobne Rory ta hora masa zapadne :-D
Tak už jen musím dokoukat šestou sérii, abych se mohla pořádně začít těšit na tyhle nové díly. :)
justynajohnson napsal(a):
Jo,Jared je úžasnej,snad nebude Dean za pitomce,v seriálu mu to moc nesedělo,ale jsem ráda,že ho uvidím i v jiné roli než jako Sama Winchestera.
To jsou přesně má slova :-D
Přes noc bylo oznámeno spoustu dalších návratů, takže mrkněte na aktualizaci v článku, kdo vám udělal radost :)
April? To asi moc lidí nebude mít radost, co?
Vrátí se i Paul Anka :)
Paris, paní Kimová, Emily už chybí jen ta Sookie a budu v pohodě... snad ta Melissa nezklame a taky se připojí k GG :)
Potvrzen návrat Jacksona, Sookie stále nic. Jared přidal na Twitter fotku z natáčení, najdete v článku :-)
ragelly napsal(a):
Vrátí se i Paul Anka :)
Ten ešte žije? :)
Vrati sa aj Jackson
odkaz
ragelly napsal(a):
Však to už v článku je :)
Prepac, prehliadol som.
sandokan555 napsal(a):
Prepac, prehliadol som.
Nevadí, jen jsem se lekla, že jsem to tam nepsala :)