S Greys to ještě nevzdávám,baví mě míň a míň,ale neopustím ho.
The 100 už víc klesnout nesmí, je to teď vážně dost nabitý. Rozhodně by měla dostat 4. sérii.
Čakal som, že Legendy pôjdu dole. Hlavne kvôli tej uniknutej epizóde.
ShedStories napsal(a):
Čakal som, že Legendy pôjdu dole. Hlavne kvôli tej uniknutej epizóde.
Taky jsem čekala, že půjdou dolů, ze stejného důvodu. Jsem ráda, že se drží.
Mám pocit že vždy keď unikne nejaká epizóda z nejakého seriálu tak všetci očakávajú, že klesne sledovanosť ale vždy sa stane pravý opak .. a za to som samozrejme rád.. :) :D the 100 pokles.. ľudia v Amerike čo pozeráte štvrtok večer?!
Co sakra Amíci ve čtvrtek sledujou? Tahle epizoda The 100,která byla mimochodem naprosto skvělá,vyrovnala nejnižší sledovanost seriálu.Stovka je díl od dílu lepší a lepší,ale sledovanost i přesto klesá.. :(
vevisek napsal(a):
Co sakra Amíci ve čtvrtek sledujou? Tahle epizoda The 100,která byla mimochodem naprosto skvělá,vyrovnala nejnižší sledovanost seriálu.Stovka je díl od dílu lepší a lepší,ale sledovanost i přesto klesá.. :(
Čím je seriál lepší, tím menší je sledovanost. Prostě klasika.
Patty napsal(a):
Čím je seriál lepší, tím menší je sledovanost. Prostě klasika.
Přesně tak..mám stejný pocit. Poslední dobou mi připadají seriály od CW nejlepší,ale mimo Flashe není sledovanost nějak dobrá. :/
Fakt tu sledovanost 100 nechápu.Nejlepší seriál od CW a ona mu sledovanost ještě klesá.Fakt síla.
Já zas nechápu pokles How to get away with murder. Poté, co se stalo v zimním finále, jsem se hrozně těšila, jak to bude dál :-)