Vyberete si u nás i na Valentýna? :)
Páni, děkuju, teď si připadám jako naprostý historický ignorant :D. Neviděla jsem ani jedno a ani jedno se mi i přes tak pěknej článek nezamlouvá. Ach jo :( :D.
Kdybych těch seriálů už teď neměla tolik, tak bych ráda koukla na Bibli, protože náboženská témata mi jsou blízká. A pokud je tam trochu kontroverze, tak tím lépe :D
Tak myslím že Pan Am stojí za shlédnutí :)
Na Mad Men se dívám právě teď a je to famózní seriál. Hned první co mě dostalo bylo kouření a pití alkoholu během práce či na dětské oslavě jako by se nechumelilo.
Teda z tehle nabidky nesleduji nic ... musim se nad sebou zamyslet :D.
No se vší úctou mě zaujala jen The Bible.
Historické seriály mě bohužel příliš neberou, takže mám mnohdy problém docenit některé kvalitní dobové kousky. Z výběru je mi nejblíž asi Mad Men, kterého se už nějakou tu dobu snažím dokoukat, jenže není čas. :-D
Na dobové seriály musím mít náladu, ale Mad Men, Deadwood i Public Morals mám zkouklé. Potěšila mě zmínka o Deadwoodu, který mi přijde, že je v našich končinách celkem opomíjen a to i přesto, že se pyšní výborným obsazením. A Public Morals, to byla krásná jednohubka s taktéž výborným obsazením, dobovou atmosférou a příjemným hudebním podkresem.
Dobové seriály to je něco pro mě. Miluju to oblečení, make-up, účesy, auta, hudbu, no prostě všechno:-) obzvlášť v takových těch holčičích seriálech jako Pan Am, Playboy Club, Bomb Girls.
Z těch dalších určitě stojí za zmínku Magic City, Carnivale, The Company, Hatfields & McCoys, The Bletchley Circle, Manhattan.
Ale nezmínit nejlepší dobový seriál - hodinu, kterou si nesmíte nechat ujít, hodinu, kterou musíte vidět - no, styďte se:-) Freddie a Moneypenny z The Hour jsou moje srdcovka.
Výběr by byl asi velký, mně tu chybí Pillars of the Earth, Bomb Girls, Houdini, Wolf Hall, Manhattan, Borgia, Hell on Wheels, z českých třeba F. L. Věk... ale je jasné, že chybět bude vždycky něco :)
Seraphine313 napsal(a):
...Hell on Wheels...
Ehm, say what now? :D :D
anjoa napsal(a):
Dobové seriály to je něco pro mě. Miluju to oblečení, make-up, účesy, auta, hudbu, no prostě všechno:-) obzvlášť v takových těch holčičích seriálech jako Pan Am, Playboy Club, Bomb Girls.
Z těch dalších určitě stojí za zmínku Magic City, Carnivale, The Company, Hatfields & McCoys, The Bletchley Circle, Manhattan.
Ale nezmínit nejlepší dobový seriál - hodinu, kterou si nesmíte nechat ujít, hodinu, kterou musíte vidět - no, styďte se:-) Freddie a Moneypenny z The Hour jsou moje srdcovka.
Já se rozhodovala mezi Pan Am, Magic City a Vegas :) Ale pak zvítězilo Pan Am, jelikož to ode mě získalo nejvyšší hodnocení :)
inekafe napsal(a):
Ehm, say what now? :D :D
No jo, těsně vedle :D
The Astronaut Wives Club mám v hledáčku už nějakou tu chvíli a všechno ostatní vypadá taky skvěle. Dobové seriály mě dokážou zaujmout a prostě miluju ty kostýmy:D. Určitě na ně někdy dojde a na některé možná velmi brzo:D, opravdu děkuju moc za článek. Teď už jenom který dřív?
Public Morals jsem nedokoukala, Pan Am mě okouzlil a na Mad Men se chystám :-)
The Astronaut Wives Club jsem si naprosto zamilovala! Na Mad Men mám v plánu mrknout, zaujal mě Pan Am.
Historické seriály až tak nemusím, ale Astronaut Wives Club bol naozaj výborný.
Tieto serialy vobec nemusim . Jedine co ako tak este planujem je The Astronaut Wives Club, aj to iba koli obsadeniu, a nie deju.
Sledoval jsem The Bible a za mě dobrý.
anjoa napsal(a):
Mluvíš mi z duše! Hour je jeden z nejlepších /a bohužel nejneznámějších :(/ seriálů, které jsem kdy viděla
Trochu jsem čekala, že se tu objeví Masters of sex...:/ Ten serial miluju hlavně díky tomu prostředí 60's :P
Michalenka napsal(a):
Trochu jsem čekala, že se tu objeví Masters of sex...:/ Ten serial miluju hlavně díky tomu prostředí 60's :P
Seriál ešte stále beží, takže sem nemohol byť zaradený. :) Článok je o už ukončených a/alebo zrušených seriáloch. ;)
Rozhodně se podívám na Bibli :-)
inekafe napsal(a):
Seriál ešte stále beží, takže sem nemohol byť zaradený. :) Článok je o už ukončených a/alebo zrušených seriáloch. ;)
Jejda, já myslela, že seriál už skončil :D To je pro mě příjemné překvápko
Tak tenhle nabídka se povedla.. Přidala jsem si zatím dva na watchlist a musím uznat, že Pan Am vypadá moc hezky a má i krásnou hudbu, takže velký dík za tip.
Tak já dám Mad men druhou šanci. Jinak všechno až na Bibli
No tak aby v kategorii historických byl pouze jeden z období dřívějšího než 20. století...
Ale můj favorit v tomhle je Pan Am. Mad Men jsem zkusila dva díly a strašně jsem se nudila. Mojí favoritkou byla ve své první roli tehdy neznámá Margot Robbie, naivka, která uteče ze své svatby a poznává, jak velký může být svět - to obvykle není to pravé pro mě, ale ona to zahrála tak bravurně ztřeštěně, že jsem si to moc užila. Co se mužů týče, Dean byl otravný, jak byl perfektní, ale Ted, jak si hrál na šaška a skrýval tím svou frustraci z toho, že kdyby s ním nevyběhli, tak mohl letět na měsíc první on... Další herec, kterého jsem si kvůli Pan Am oblíbila. Herec, který dokáže tak věrohodně hrát Teda a 3xX vraha, to je talent.