Diskuze k článku Novinka pod lupou: Vinyl
lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 2. 2016 / 20:28:50 (před 8 roky)
off

Říkala jsem si, že ta holka v tom videu je nějak podobná Juno Temple... a ona to je Juno?
Dost přemýšlím o tom, že bych seriálu dala šanci (na druhou stranu na mě můj plnej watchlist doslova křičí abych to nedělala :D)

Dead.Reaper
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
15. 2. 2016 / 20:43:13 (před 8 roky)
off

Vinyl mě velice zajímal (už jen díky účasti Bobby Cannavalea-později vysvětlím) a proto jsem si vstal v pondělí ve tři ráno a sledoval další Scorseseho trhák.
S většinu věcí, které jsou výše zmíněné souhlasím. Seriál si nemůžete pustit jako zvukovou kulisu při práci, protože se mezi flashbacky a přítomností budete ztrácet. Nicméně pro mě osobně to bylo docela jednoduché o rozeznat, možná proto, že už seriálový matador :D. Každopádně bych rád podtrhl výkon Bobbyho Cannavalea,kterého jsem si oblíbil v Boardwalk Empire kde ve 3. sérii hrál psychopatického gangstera, před kterým si nemohl být nikdo ničím jistý, pouze tím, že to někdo v jeho přítomnosti vždycky schytal. Cannavale tam dokázal zahrát takový ten pohled "Děláš si ze mě srandu?" a pak to někdo koupil. A právě takový pohled n zahrál i ve Vinylu a hned několikrát, až jsem si říkal kdy vybouchne :D. To se samozřejmě nestalo.
Rád bych podtrhnul i dvě scény, které se mi líbili a to za 1) vraždu toho majitele rádia. Kdo by čekal, že po ráně do hlavy křišťálovým mikrofonem se zase pln života vrhne na Cannavalea a bude bojovat o život? Já to nečekal a o to větší to pro mě bylo překvapení a docela jsem se i pobavil. A za 2) poslední scéna dílu kdy spadla ta budova. To jsem taky nečekal a o to víc se mi líbila ta postupná destrukce budovy (která by samozřejmě tak rychlá nebyla, pokud by nešlo o zemětřesení) od malých trhlin až po ruiny té budovy. Prostě Rock'n'roll :D kdo neuviděl nepochopí. Každopádně mě Vinyl neskutečně nadchnul (i když jsem čekal, že se Terence Winter pustí k mé radosti do další gangsterky, bohužel nestalo se) a těším se na další díly a vřele doporučuji.

Editováno: 1x | Naposledy: 15. 2. 2016 / 20:44:48
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
16. 2. 2016 / 14:11:35 (před 8 roky)
off

Není to můj žánr,ale zkusím to.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)