No ty kráso...
No tak to nic moc teda...
všichni čuměli na walking dead no :D
zajímalo by mne kdy se bude vysílat osmá řada na prima love... ne že bych se na to nechtěla dívat v aj, ale už jsem si na ten český dabing po dobu sedmi sérii zvykla.
Jak to, že byl vlastně Castle v neděli?
Nevada napsal(a):
To nevím, ale jede i dneska.
Nevada napsal(a):
To by mě taky zajímalo, proč jel v neděli.
Hold letos dáme Castlovi sbohem.
Holt bolo Valentína, tak dali Castla aj v nedeľu a bude aj dnes, takže dve epizódy v priebehu dvoch dní, ale nenadväzujú na seba, teda aspoň pokiaľ viem. Podľa mňa to nebolo šťastné riešenie, hlavne, keď sa po 3 mesiacoch vrátilo TWD.
to je hodně špatné:( a přítom díl super:)
phoboska napsal(a):
Holt bolo Valentína, tak dali Castla aj v nedeľu a bude aj dnes, takže dve epizódy v priebehu dvoch dní, ale nenadväzujú na seba, teda aspoň pokiaľ viem. Podľa mňa to nebolo šťastné riešenie, hlavne, keď sa po 3 mesiacoch vrátilo TWD.
Tak, to koukám, že na ABC sedí podobní ignoranti, jako na ti strategové u Williamsu.
Nevada napsal(a):
On měl původně začínat po zimní pauze o týden dřív, ale pak to posunuli, tak tu epku asi potřebovali někam šoupnout, kdo ví :D
Jestli to byl pokus, jak by Castle obstál po případném přesunu na neděli, tipuju, že nevyšel :(
MichelleCZSP napsal(a):
zajímalo by mne kdy se bude vysílat osmá řada na prima love... ne že bych se na to nechtěla dívat v aj, ale už jsem si na ten český dabing po dobu sedmi sérii zvykla.
Taky se mi dabing líbil, ale pak už ne. Když Kate myslím, že v sedmé (nebo asi už v šesté spíš) sérii daboval někdo jiný. Když nebyl vidět obraz, tak zněla jak blondýna s vysokým pisklavým hlasem. No osobně jsem spíš trpěla.
Ale je velká škoda, že se mu ve sledovanosti nedaří, tenhle seriál jestli skončí mi fakt bude chybět. :-(
To není nic moc teda :(
Myslím,že to všetko spôsobila tá dlhá pauza..
Pastel napsal(a):
Taky se mi dabing líbil, ale pak už ne. Když Kate myslím, že v sedmé (nebo asi už v šesté spíš) sérii daboval někdo jiný. Když nebyl vidět obraz, tak zněla jak blondýna s vysokým pisklavým hlasem. No osobně jsem spíš trpěla.
Ale je velká škoda, že se mu ve sledovanosti nedaří, tenhle seriál jestli skončí mi fakt bude chybět. :-(
naprosto souhlasím :D