A to si pamatuju, jak jsem si před týdnem říkal: "No, aspoň B99 neklesl pod 1.0." V klidu jsem v podstatě jen proto, že Scream Queens obnovili i přes špatné výsledky, kritici B99 celkem žerou a z toho slavného úterního bloku si Brooklyn vede jako druhý nejlepší. Snad to bude stačit.
lukascoolarik napsal(a):
A to si pamatuju, jak jsem si před týdnem říkal: "No, aspoň B99 neklesl pod 1.0." V klidu jsem v podstatě jen proto, že Scream Queens obnovili i přes špatné výsledky, kritici B99 celkem žerou a z toho slavného úterního bloku si Brooklyn vede jako druhý nejlepší. Snad to bude stačit.
Já myslím, že B99 je v klidu. Myslím, že prodlouží možná i Grandfathered, ale Grinder to má spočítaný.
chci se zeptat na sledovanost Shadowhunters - nikde nic
emily84 napsal(a):
chci se zeptat na sledovanost Shadowhunters - nikde nic
Shadowhunters běží na kabelovce, tudíž je třeba sledovat zvláštní vydání SARSu s podtitulem Cable edition; nejnovější přehled je zde.
Co ti lidi na těch kriminálkách vidí? Nejsou to špatné seriály, ale ta sledovanost je kvalitě naprosto neúměrná.
Adík napsal(a):
Co ti lidi na těch kriminálkách vidí? Nejsou to špatné seriály, ale ta sledovanost je kvalitě naprosto neúměrná.
Nejspíš to, že když pár dílů vynechají, tak se nic neděje, protože v další epizodě se řeší zase jiná vražda.
Izombie si polepsil-super :-) A NCIS tu bude asi hodně dlouho co? Mně se to teda nikdy moc nelíbilo, taky moc nechápu, proč to lidi tak milujou, včetně mojí mámy :-D
Limitless pomalu, ale jistě padá ve sledovanosti k průměru/podprůměru :/ Přitom kvalita je přinejmenším stejná ne-li lepší....
Moji oblíbenci klesají,ach jo :(
Caroline115 napsal(a):
Izombie si polepsil-super :-) A NCIS tu bude asi hodně dlouho co? Mně se to teda nikdy moc nelíbilo, taky moc nechápu, proč to lidi tak milujou, včetně mojí mámy :-D
sorry - NCIS je moje srdcovka,
mam k ni nejake vyhrady, ale porad ji sleduju,
teda pro upresneni - ne v telce ("pac tam je dabing po zmenach vo nicem")