Tak to bolelo :(
Tak taková čísla by mě u TGIT bloku nenapadla ani ve snu.
aislinn napsal(a):
Krásně výstižný nadpis článku...
Líbí se mi, jak si dá Eva vždycky práci s nějakým chytlavým nadpisem mnohdy dvojsmyslným, jindy zase vtipným, každopádně vždy perfektním. A dneska naprosto lakonicky jenom Au. Dokonalost.
1.4 u HTGAWM cože? to si dělají srandu
No, tak to jsou hodně překvapivý číslíčka.
Taky zírám na čísla TGITu, jsem zvědavá jestli se to začne zvedat příští týden nebo ne...to SARS je vážně zajímavý sledovat :)
HonZajs000 napsal(a):
Líbí se mi, jak si dá Eva vždycky práci s nějakým chytlavým nadpisem mnohdy dvojsmyslným, jindy zase vtipným, každopádně vždy perfektním. A dneska naprosto lakonicky jenom Au. Dokonalost.
Ach, děkuji za tak úžasný komentář :) První rok to bylo nejlepší, teď už je to takové víc obyčejnější, protože už prostě doopravdy nevím :) Ale dneska byla inspirace jasná :)
a kam sa stratili tie miliony divakov? co bol zase nejaky futbal? teda ta americka p******* so sisatou loptou?
Wow. Tak včera evidentně proběhl bojkot televize.
No, taky bych tahle čísla od Shondalandu nečekal. A NBC na tom taky není nejlíp. Kde jsou ty časy, kdy běžel Blacklist po The Voice.
The 100 nekleslo je to dobrý. Stejně si ale zaslouží mnohem větší sledovanost :-)
Maarti napsal(a):
Erupce na Slunci nebo co??
Celkově letos tahle sezona je nějaká divná ve sledování. Skoro všude čísla klesají.
Nemyslím si, že by kvalita Práv nebo Chirurgů klesala. Já jsem stále spokojenej. Snad neutnou Viole tipec, to by byla velká škoda, zvlášť když sbírá jednu cenu za druhou.
Case*Wawe*Make napsal(a):
Celkově letos tahle sezona je nějaká divná ve sledování. Skoro všude čísla klesají.
Lidi asi nechcou vysedávat pozdě u telky a radši si to pak pouští na Netflixu. Tady byl pokles ale hodně radikální, proto mě to tak udivuje.
emJey napsal(a):
Nemyslím si, že by kvalita Práv nebo Chirurgů klesala. Já jsem stále spokojenej. Snad neutnou Viole tipec, to by byla velká škoda, zvlášť když sbírá jednu cenu za druhou.
On je to spíš jednorázový výkyv, teda doufám. Oboje má stabilní a vysoká čísla, takže bych řekl, že tady se není čeho bát. O HTGAWM bych přijít nechtěl, to je prostě dokonalé WTF epizodu za epizodou. :-D
Ať už Vražedná práva neklesají :-( Je to teď skvělý, těším se už na další díly