Superstore je fajn oddechovka, takže druhou řadu bych jedině bral. O Telenovele to bohužel říct nemůžu, ta mě u druhého dílu nějak přestala bavit.
Sakra, Lucifer mi robí starosti. Taký dobrý seriál a klesá a klesá.
phoboska napsal(a):
Sakra, Lucifer mi robí starosti. Taký dobrý seriál a klesá a klesá.
Tak, to nejsem jediná, komu to dělá starosti :/ nechápu,kam američani dali vkus.
I když klesá, tak Lucifer je stále v bezpečí. Vezměte si, že Scream Queens se dočkal obnovení s čísly kolem 1.0. Zatím bych se o něj nebála :)
u mňa je licifer taká sínusoida prvý diel vysoko, druhý a tretí trochu slabšie a štvorka znova hore... tak som zvedavá na zvyšok :)
Chce to víc nadpřirozena, jestli si má Lucifer udržet diváky... Jeden strašidelný pohled na jeho pravou tvář v každém díle to nezachrání. Pořád ještě se mi ten seriál celkem líbí, ale Tom Ellis to svým šarmem nemůže táhnout věčně.
Zaphyra napsal(a):
u mňa je licifer taká sínusoida prvý diel vysoko, druhý a tretí trochu slabšie a štvorka znova hore... tak som zvedavá na zvyšok :)
ted me ceka ctyrka, tak uvidim ...
u dvojky a trojky - souhlas
A Lucifer ne a ne přestat padat. S takovou bude na konci série pod 1.0. A souhlasím, chtělo by to rozhodně více nadpřirozena, jak už bylo výše zmíněno, Tom Ellis má sice charisma na rozdávání, ale nebude to táhnout věčně.