WTF? On to vážně někdo sleduje? :-D Nic proti, ale ten seriál zní po všech stránkách jako totální pitomost.
lukascoolarik napsal(a):
WTF? On to vážně někdo sleduje? :-D Nic proti, ale ten seriál zní po všech stránkách jako totální pitomost.
Nejen zní, ale i vypadá :D
No to si děláš pr... srandu. To se to po prvním díle tolik zlepšilo, nebo jsou ti lidi prostě šílení? :D
Drunk_Queen napsal(a):
No to si děláš pr... srandu. To se to po prvním díle tolik zlepšilo, nebo jsou ti lidi prostě šílení? :D
O jejich zmatených myslích jsme se přesvědčili už tolikrát... :D Já se ani nedivím, tohle bude jeden z těch seriálů, co se dožije dekády :D
Se na to asi budu muset podívat. Když jsem si četl vaše recenze, tak jsem v tom rozpoznal jisté náznaky geniálního seriálu, co není pro všechny. Něco jako Man Seeking Woman.
Jestli prodloužili tohle a Galavanta neprodlouží, tak už fakt nevim :(.
Skvělá zpráva ! Pilot který jsem zatím viděl byl skvělý a hodně jsem si ho užil,hlavně Louie Anderson v roli matky hlavního hrdiny byl naprosto úžasný :D
Vždyt je to hrůza,jaká druhá řada proboha!!!!
Ale prosím Vás, tento seriál je niečo, čo sme potrebovali. Jednoduchú komédiu s predvídateľnými zápletkami, ktoré ale vedia zabaviť. Mne sa seriál páči viac než dosť. Je síce pravda, že pilot nebol moc vydarený, no každým dielom sa to lepší :)