Sakra! Vždyť je to čím dál lepší... :-/
lukascoolarik napsal(a):
Sakra! Vždyť je to čím dál lepší... :-/
Nechápu. Zdá se, že koukám na jiný seriál než v Americe.
efvendy napsal(a):
Nechápu. Zdá se, že koukám na jiný seriál než v Americe.
Ak narážaš na Limitless, pridávam sa. Nechápem ako môže u nich klesať sledovanosť, v tejto sezóne je to s prehľadom najlepší seriál.
Aldyska napsal(a):
Ak narážaš na Limitless, pridávam sa. Nechápem ako môže u nich klesať sledovanosť, v tejto sezóne je to s prehľadom najlepší seriál.
Jj a považuju ho i za osobitý seriál.
Po zprávách z tohohle týdne už věřím, že je tahle řada pro Agentku konečná. Jsem si původně říkal, že ji Marvel třeba ještě zadotuje, ale teď to vidím na výměnu za nový spin-off.
Jen jsem zvědavý, kolik úterních pořadů bude Carterovou následovat. Sledovanost až na veterány žádná sláva.
Docela překvapil - drží podle mne pěknou úroveň a formu. Nezaslouží si to.
milosh napsal(a):
Po zprávách z tohohle týdne už věřím, že je tahle řada pro Agentku konečná. Jsem si původně říkal, že ji Marvel třeba ještě zadotuje, ale teď to vidím na výměnu za nový spin-off.
To je dost pravděpodobné. Jen se bojím, že pokud budou chtít mít opravdu úspěšný marvelácký seriál na ABC, budou do něho muset nacpat minimálně Scarletku nebo RDJ.
Teoreticky Chris Hemsworth by nemusel být moc drahý a aktuálně nic nemá.
Jen tak dál Izombie :-)
Stále doufám, že se stane zázrak a Agent Carter obnoví :)
Chicago Med mi dělá radost,moc se mi líbí.
Seraphine313 napsal(a):
To je dost pravděpodobné. Jen se bojím, že pokud budou chtít mít opravdu úspěšný marvelácký seriál na ABC, budou do něho muset nacpat minimálně Scarletku nebo RDJ.
Teoreticky Chris Hemsworth by nemusel být moc drahý a aktuálně nic nemá.
No, je pravda, že takové Příběhy z Asgardu (a devíti světů) bych si nechal líbit. :)