Adrian "A.C." Conor napsal(a):
Jupí. Na toto sa veľmi teším.
Já taky, já taky! ^_^ Ale taky je dost možné, že projekt bude pohřben v pilotové fázi, ale pokud dostane objednávku na seriál, tak to bude pro mě jedna z nejočekávanějších novinek :)
Zpráva je to vskutku výborná, ale i tak se bojím toho, že to propadne. Nemůžu si pomoct, ale Kathryn Merteuil je jedna z mých nejoblíbenějších postav, takže jí znovu velice ráda uvidím.
SMG je poslední dobou zárukou jedné série a dost, tak snad se mýlím. Opravdu bych ráda věřila, že to bude mít úspěch a že to nebude přitažené za vlasy. Holt uvidím.
ragelly napsal(a):
Já taky, já taky! ^_^ Ale taky je dost možné, že projekt bude pohřben v pilotové fázi, ale pokud dostane objednávku na seriál, tak to bude pro mě jedna z nejočekávanějších novinek :)
Pilotovú fázu prežije. Už len kvôli Sarah Michelle Prinze to vidím na objednávku 10-13 dielnej prvej série a potom buď predĺženie alebo zrušenie.
No hele, už byly případy, kdy měl být seriál tutovka, ale nakonec z toho sešlo. Co si tak vzpomínám, tak třeba NCIS: Red, Wonder Woman nebo How I Met Your Dad.
ragelly napsal(a):
No hele, už byly případy, kdy měl být seriál tutovka, ale nakonec z toho sešlo. Co si tak vzpomínám, tak třeba NCIS: Red, Wonder Woman nebo How I Met Your Dad.
Nekaz mi radosť :( Ale teraz vážne, viem, že sú také prípady. Ale verím tomu, keď získali Sarah, niektorých pôvodných tvorcov a film má dosť dobrú fanúšikovskú základňu.
Adrian "A.C." Conor napsal(a):
Nekaz mi radosť :( Ale teraz vážne, viem, že sú také prípady. Ale verím tomu, keď získali Sarah, niektorých pôvodných tvorcov a film má dosť dobrú fanúšikovskú základňu.
Promiň :D Ale ne, taky si myslím, že to projde dál, remaky/rebooty filmů jsou aktuálně dost v akci :)
Hlavně ať to má jen 10, max. 13 dílů, žádné zbytečné natahování do 22 epizod na jednu sérii. A návrat Witherspoon, Blair a Jacksona :)
Nezní to špatně, snad to projde a bude seriál..nebo teda aspoň těch 10/13 dílů :)
Tak to bude zajímavé, už se těším
benesova93 napsal(a):
já doufala, že se bude jednat o další nové díly buffy :( :D
ha, ha :D
ragelly napsal(a):
Ve spojitosti se Sarah Michelle si taky vzpomínám na The Wonderful Maladys. Natočil se pilot a nakonec z projektu nebylo nic.
Doufám, že se dočkáme seriálu a nebude to jen pilotní epizoda...
OMG to bude skvělé!!!!!!!!Se těším :) :) :)
Film se mi líbil, takže se těším i na seriál. Navíc SMG mám jako mrchu ráda :)
Super zpráva! :) Film mám ráda, jen doufám, že to bude alespoň trochu normální a vydrží víc než jednu sérii...
No SMG a film mám hodně ráda, ale bojím se, že to bude špatný :-( I tak se na to kouknu
Sarah mám určitě rád a film se mi líbil ale u seriálu mám obavy, aby scénář nevařil z vody a bylo s toho něco zajímavého. Snad si to SMG pohlídá.
Já jsem tak ráda, že z toho nic nebylo... Nechápejte mě, jsem skalní fanoušek. Ale Sebastian byl takové tele, že Anette zbouchnul? Jeho zřejmě utajený syn se vrací pro své dědictví? Dospělá Kathryn bojuje s puberťákem o firmu? Pokaždé, když o tom filmu mluvím, tak všechny horko těžko přesvědčuju, že je to kvalitní film, i když klasiku přenesli na střední školu. Tohle zní jak další stupidní soap opera. Byla by to skvrna kazící jméno dobré značky. Něco jako ty šílené sequely.