To je milé překvapení, že si někdo vzpomněl na mojí věčnou srdcovku BtVS. No nejen pro Sarah, pro hodně herců byl tento seriál perfektní odrazový můstek, jen někdo se uchytil, někdo né, podle toho, jak se snažili.
Five by five, to je hláška, co požívám dnes i já(nejen proto, že Faith je moje nejoblíbenější seriálová postava).
Dude, I got mad skills
Poslední dobou se vykopávají dávno ukončené seriály, že se divím, že Buffy mezi nima není taky, nebo něco z toho universu, témat se dá vymyslet dost.
Jo, tohle jsou parádní hlášky. Když se dívám na TVD, kde se takový Damon furt snažít něco takhle šmoulovat, tak se mu kolikrát musím vysmát.
Je pěkné si zavzpomínat na dětství při pročítání tohoto článku. Jedinou, kterou si z těchto pamatuji, je "Five by five"
IcePrincess napsal(a):
To je milé překvapení, že si někdo vzpomněl na mojí věčnou srdcovku BtVS.
Mas pravdu, ja jsem si taky hned rikala, coze? Konecne clanek o serialu meho mladi? A jeste k tomu o hlaskach, ktere jsou opravdu nezapomenutelne? Bezva. Diky moc za super clanek a pripomenuti toho trochu netradicniho, cim se BtVS take zapsala do srdci fanousku.
Sama za sebe pouzivam asi nejvice Geeker-joy a Sitch :)
Paráda! Není nad si tuhle kultovku připomenout :)
První řady jsem sledovala kdysi dávno spíš česky, ale co mi jednoznačně později utkvělo je: 'bloody hell' :D
Hezké zavzpomínání,některé hlášky si pamatuju,skvělý článek.
Moc pekne! Z toho by byl i pekny fotoclanek - postavy, jejichz hlasky zlidovely.