Možná Making History a Prison Break, ale nejdřív musím shlédnout původní díly (ještě nebyl čas).
Z komedií mi zní dobře nepojmenovaný projekt Laury Steinel a Making History, z dramat asi jenom ten projekt od Lee Danielse, i když to téma nezní tak lákavě jako Empire.
Tak tady už bych si vybral, ale jen nepojmenovaný projekt Laury Steinel a Making History
Zrejme tu máš chybu. Herecké obsadenie a tvorcovia sú rovnaký, pochybujem žeby všetci tí herci hrali v dvoch seriáloch naraz hlavné úlohy :D
Zatím nepojmenovaný projekt Laury Steinel
nový Office?
Kdo za tím stojí: Lee Daniels (Empire), Tom Donaghy (The Whole Truth)
Kdo v tom hraje: Queen Latifah (Queen Latifah Show), Benjamin Bratt (Private Practice), Jude Demorest (The Middle), Ryan Destiny (Low Winter Sun), Brittany O'Grady (The Messengers)
Jane řídí svoje totálně nekompetentní personální oddělení. Jenže příchod nové CEO toužící po hvězdné budoucnosti plastových květin jí to kazí.
Zatím nepojmenový projekt Lee Daniels
holky založí kapelu
Kdo za tím stojí: Lee Daniels (Empire), Tom Donaghy (The Whole Truth)
Kdo v tom hraje: Benjamin Bratt (Private Practice), Queen Latifah (The Queen Latifah Show), Jude Demorest (The Middle), Ryan Destiny (Low Winter Sun), Brittany O'Grady (The Messengers), Nicholas Gonzalez (Mental)
Tři dívky spolu vytvoří hudební skupinu a doufají, že se jim podaří prorazit ve velkém stylu.
Tak tady už je docela dost seriálů, které mě na první pohled zaujaly (možná, že na ten druhý zjistím, že nestojí za nic, ale co...) :D počkáme a uvidíme :D
Tak Prison Break to jistí, a možná Recon, uvidíme.
Tak zaujali mě Making History a The Exorcist. Možná jim dám šanci.
No některým dám určitě šanci :) některé mě naopak úplně odradily :D ale to je klasika :)
Zde volím jasně pro pokračování Útěku, pak se mi zamlouvá The Exorcist a kvůli Queen Latifah projekt od Laury Steinel. Nejsem si jist, jestli další oživení 24 hodin bude úspěšné, ale zkusit to chci.
Ta dramata stojí za nic - možná krom Pitch. Sorry, ale pořád dojit 24 je už pěkně marné.
Zato některé komedie zní překvapivě dobře! Pokud The Enforcers projde výběrem, tak se u Niecy sklátím ze židle. :D
A Making History, Son of Zorn a The Mick by určitě stálo za zhlédnutí pilotu. U projektu Laury Steinel se bojím, aby to nepřepálili "vtipem".
No jako podle popisu mi to přijde celkem slabě, zatím mě pouze zaujalo Making a history.
Tady si možná vybrala 24: Legacy, Prison Break a Making History.
ty jo, vubec, ale vubec nic me netrklo ... snad jen ta posledni blaznivina
sancu dam A.P.B. inak .. 0 bodov ... 24 ..realy? zase? a Prison breake? ten odkial zase uteka? medzinarodna vesmirna stanica a vakum by pre neho nebol problem zdrhnut .. "citoslovce pre zvracanie".
Jsem zvědavá na Prison Break, snad to bude stát za to. Předchozí série totiž zbožňuju :D
Nové seriály mě nijak nezaujaly, ale oba návraty (24, Prison Break) si samozřejmě ujít nenechám.
Podobně jako u CBS docela zklamání. Aspoň pro mě. Ale počkám si na trailery, třeba něco zaujme a překvapí víc než v textové podobě.
24 bez Jacka Bauera nikdy v živote,ostatne neviem možno Prison Break...
Pre mňa asi najzaujímavejšia ponuka - sitcom s Queen Latifah, 24, Prison Break, The Exorcist.
The Mick by mohla být dobrá komedie a ikdyž 24 bude bez Jacka, mohlo by to zaujmout a ještě Making history vypadá slibně, ale mám strach že ten stroj na cestování časem bude obyčejná mikrovlnka :D
Tak tady snad jen Making History. Už 3. seriál na téma cestování v čase, tak snad neskončí úplným průšvihem.
Z komédií ma zaujal len Charity Case, pričom som zvedavý aj na Son of Zorn, ktorý ma ale zaujíma len kvôli spôsobu, ako to bude celé fungovať (respektíve nefungovať). Z drám by som si naveľa naveľa pozrel Pitch, no za to Recon môže byť naozaj zaujímavý.