Nejak kapánek meškáte :DD Ale nevadí, hlavne že je :P
24ron24 napsal(a):
Prosím tě, stejně si ani nikdo nevšiml, že to tu v pondělí nebylo :D
ragelly napsal(a):
Ehm... ano to je pravda :DD Ale keď som to teraz koukal tak ma hneď napadlo, že vlastne v pondelok nebolo :DDDD
24ron24 napsal(a):
Hele, mám moc dobrou výmluvu! :D
Drunk_Queen napsal(a):
Hele, mám moc dobrou výmluvu! :D
Ale veď ja sa nehádam! ;) A jakú?
Zrovna ráno jsem si vzpomněla, že nevím kdo tenhle týden slaví narozeniny a že jsem si ten článek na serialzone asi zapomněla v pondělí přečíst. :D
Za sebe bych tam ještě doplnila Evu Longoriu, která slavila včera.
24ron24 napsal(a):
Ale veď ja sa nehádam! ;) A jakú?
Jsem se vám přes víkend flákala na Ženevském autosalonu :( :D
Drunk_Queen napsal(a):
Jsem se vám přes víkend flákala na Ženevském autosalonu :( :D
Noo tak to už hej! ;) Tak to bol určite zážitok, pre teba!
Tá fotka Grace Park je hrozná, v živote som ju takú zmaľovanú nevidela :D
Dnes překvapivě znám dokonce šest oslavenců, to se ještě nestalo :D A že t nebylo v pondělí, nevadí. Hlavně, že je :)
Daniel,můj milovaný a tak krásné kulatiny-všechno nej nej nej
ragelly napsal(a):
Tak já jsem si toho náhodou všiml! :D vždycky si to čtu nudnou první hodinu ve škole a teď to nešlo.. :D Ale nejspíš Vám to prominu :D
mv1998 napsal(a):
Tak já jsem si toho náhodou všiml! :D vždycky si to čtu nudnou první hodinu ve škole a teď to nešlo.. :D Ale nejspíš Vám to prominu :D
Díky díky :D Tahle rubrika je dost časově náročná a holt i my máme občas nějaký život mimo SZ :D I když se tomu ani nechce věřit :D
ragelly napsal(a):
Díky díky :D Tahle rubrika je dost časově náročná a holt i my máme občas nějaký život mimo SZ :D I když se tomu ani nechce věřit :D
Však úplně v pohodě, jenom si dělám srandu :)
Prý má dneska narozky i Tim Kang z Mentalisty, tolik jmen v článku, a pořád se ukazujou další, ach jo :D :D.
moc diky clanek :D
malinka drobnustka - u Grace Park je posledni odstavec v muzskem rode ;-D,
treba nas to inspiruje zapatrat zda ty info jsou k ni nebo se zatoulaly od nekoho jineho ...
(...
Z Nového Zélandu se odstěhoval kvůli nedostatku pracovních příležitostí, odstěhoval se nejdříve do Austrálie (tam vydržel 6 týdnů), poté do Kanady (tam vydržel dva měsíce)) ...
Pipa22 napsal(a):
moc diky clanek :D
malinka drobnustka - u Grace Park je posledni odstavec v muzskem rode ;-D,
treba nas to inspiruje zapatrat zda ty info jsou k ni nebo se zatoulaly od nekoho jineho ...
(...
Z Nového Zélandu se odstěhoval kvůli nedostatku pracovních příležitostí, odstěhoval se nejdříve do Austrálie (tam vydržel 6 týdnů), poté do Kanady (tam vydržel dva měsíce)) ...
Sakrblé, to je k Danielovi pod Grace, nevím, jak mi to tam zabloudilo :D. Děkuju za upozornění, vypadá to, že už neumím číst :D.
Drunk_Queen napsal(a):
Prý má dneska narozky i Tim Kang z Mentalisty, tolik jmen článku, a pořád se ukazujou další, ach jo :D :D.
A Alan Tudyk, teď jsem na to narazila :D