Myslím, že zrušení Lucifera bych nepřežila. Prosím ať čísla stoupají...
Lucifer to má spočítané
Včerejší díl Lucifera byl zrovna takový parádní... už ten začátek! A pak konec! Ti, co nekoukali, o hodně přišli :D
Doufám, že ho nezruší... ale stejně tak jsem doufala předloni u Almost Human a taky to nevyšlo. A to bylo podobně netradiční téma... Ale tak doufám v Galavanta, budu doufat i v Lucifera :D
Tak to bych FOXu neodpustil. Přitom to na začátku vypadalo tak nadějně... Snad se Lucifer ještě zvedne, ale s takovou se obávám konce ve stylu Minority Report. Scream Queens má aspoň tu silnou fanouškovskou základnu na sociálních sítích, ale Lucifer má průměrné kritiky, sledovanost i ohlas na sociálních sítích, takže nevím, no.
Zrušení Lucifera by mě strašně mrzelo,úplně jsem se do něj zbláznila.
Včerejší díl Lucifera jsem ještě neviděla, ale poklesu sledovanosti se aż tolik nedivïm.
aislinn napsal(a):
Včerejší díl Lucifera byl zrovna takový parádní... už ten začátek! A pak konec! Ti, co nekoukali, o hodně přišli :D
Doufám, že ho nezruší... ale stejně tak jsem doufala předloni u Almost Human a taky to nevyšlo. A to bylo podobně netradiční téma... Ale tak doufám v Galavanta, budu doufat i v Lucifera :D
Včerejší díl Lucíka jsem ještě neviděla, čekám na titulky, i když díly 3 a 5 byli slabší, tak ti ostatní mě bavili. Doufám, i když se bojím, že to stejně bude k ničemu a Lucíka neobnoví. Taktéž i Galavanta, což by mě štvalo dost, oba seriály jsem si zamilovala.
Šín Martin napsal(a):
Lucifer to má spočítané
To si zatím nemyslím, může jít ještě níž, ale v tuhle chvílí má pořád lepší výsledky než Scream Queens, které Fox prodloužil. Jistě počítali s tím, že bez The X-files to půjde dolů, pro Fox je to ještě dobré - zatím.
Lucifera nééé. Ten musí žít. Vždyť je nesmrtelný! Do pekelnýho ohně s nima, jestli ho zruší!
no uvidíme, snad se nepropadne až do pekla :/
Obávám se, že Lucifer dopadne stejně jako loni Forever :(
Škoda, že toho Lucifera zruší, ale na druhou stranu jsem tipoval zrušení v tipovačce, tak aspoň něco:D
Lucifera jsem si oblíbil, tak doufejme no. :)
Lucifera jsem ještě neviděl, ale protože na něj slyším hodně pozitivní reakce, taky doufám v prodloužení :)
Jinak jsem rád, že je zpátky Gotham, dnešní epka neměla chybu!
Engeneer napsal(a):
Škoda, že toho Lucifera zruší, ale na druhou stranu jsem tipoval zrušení v tipovačce, tak aspoň něco:D
Přesně tak, vidíme to úplně stejně. Aspoň nějaké případné pozitivum. :D
Achjo, doufám, že se Lucifer zmátoří, zlepší a dostane další sérii. Ale duši za to do plamenů pekelných nezaprodám :D
Tak zrušenie Lucifera by ma zamrzelo, seriál som si obľúbil už po pilote :)
Lucifera nesleduju, ale v tipovačce mám obnovení, takže ať ho ani nezkouší zrušit :D.
Lucifer je fajn podívaná, snad už čísla nepůjdou dolů...
Dawemandude napsal(a):
no uvidíme, snad se nepropadne až do pekla :/
priznavam, ze nektere epizody jsou ok, u nekterych se ponekud nudim ...
Já bych byl rozhodně pro prodloužení. Ale mám trochu strach, že to zruší. Někde jsem četl, že je jakási organizace "One Million Moms" která sepsala stížnost, protože je zde zobrazování násilí, noční klub se spoře oděnými dívkami, Lucifer je zde zobrazován jako správnák atd. Doufám, že to nezruší. Lucifer mě vždy pobaví.
FRCA napsal(a):
... Lucifer je zde zobrazován jako správnák atd. ...
Počkat, počkat. Lucifer je klaďas? Já měl nevím proč za to, že je to záporák nebo antihrdina, tak jsem se o něj nikdy moc nezajímal. To bych mu mohl dát ještě šanci.
milosh napsal(a):
Počkat, počkat. Lucifer je klaďas? Já měl nevím proč za to, že je to záporák nebo antihrdina, tak jsem se o něj nikdy moc nezajímal. To bych mu mohl dát ještě šanci.
Rozhodně zkus ;)