Zatím jsem rozhodnutá 50 na 50,ještě nevím.
Tak neviem ale anglicke titulky uz su k Ep 1 a 2. ale ta 1,2 gb verzia Ep 1 nie je kompletna(.mvk). titulky by mali sediet na verziu killers ... Ep 2 je v poriadku aj s titulkami tie sedia.
Zkoukla jsem první dva díly a nic moc. Zklamání necítím, protože jsem od toho nic nečekal, ale asi se mrknu dál, kdo ví, třeba se po pár dílech vzpamatují. Každopádně poté, co jsem viděl Raising Hope, mi semka Plimptonka fakt nesedí, a už vůbec ji nevidím jako křesťanskou lady.
Po pěti dílech musím říct ne. Prvně to vypadalo na zajímavou podívanou problémové rodiny, ale hned v úvodu se zbavili toho kluka s anorexií, jehož problém vymizel do ztracena a už se o něm vůbec nemluví, a taky té holky, co ráda krade a nejspíš je i ateistka. Ve středu dění už jsou jen rozvádějící se rodiče, jejich zápletky mě absolutně neberou, a nově objevený gay, který se i po pěti dílech stále točí v kruzích a nikam to s ním nespěje. Většinu toho všeho bych byl ochoten prominout, kdyby to bylo aspoň nějak vtipné, ale i ten humor jsem marně hledal.