Na Conviction se mi líbí obsazení, podobně je na tom Designated Survivor, ale stejně si počkám až to bude mít konkrétnější obrysy, protože v tuhle dobu rozhodně nemá důvod si něco vybírat :D
Takže za mě Marvel's Most Wanted a možná Time After Time
Docela mě zaujaly Designated survivor a The Jury. Naopak vůbec nejsem nadšený ze spin-offu Agentů, ale zkusím tomu dát šanci o.O
Mě až překvapilo, kolik věcí se mi zalíbilo už podle popisku. A o to víc, že z toho je i pár komedií, což je u mě naprosto neskutečné zjištění :D
Každopádně se mi líbí z dramat Conviction, Designated Survivor, The Jury, Model Woman, Notorious, Time After Time. Z komedií bych se docela těšila na Hail Mary, ale především Toast zní dost dobře! :)
No tak podle popisků zatím absolutně nic. :D
Na první přečtení bych dal šanci Conviction a Designated Survivor z dramat a co se týče komedií, tak asi jen Toast.
podle popisu zatim asi jen Most Wanted
Koukám, že ABC rozložila herce z Gracelandu do svých novinek :) né že bych si stěžovala :D
Upřímně si asi radši počkám na trailery těch seriálů, které vyberou, abych se (zase) pro něco nenadchnula a pak nezjistila, že z toho nic nebude. Každopádně se mi tak předběžně líbí Conviction (hlavně tím obsazením) a Jury by mohlo vypadat hodně dobře :)
wexzuz napsal(a):
No tak podle popisků zatím absolutně nic. :D
Taky se mi nedaří vybrat něco, co by mě mohlo zaujmout.
Něco ano,něco ne,uvidím,zatím je ještě čas.
tak z tohto ma oslovilo veľké nič :D
diky za clanek - testnu Conviction
"Nikita v čele" (to me rozesmalo)
Komedie uvidím dle traileru, protože dle popisu je to všechno nic moc :D Ale z dramat Model women, Notorious a Still star-crossed.
Zatím mě zaujalo jen Designated Survivor a to jenom díky obsazení:-( Snad se ukáže konkurence:-)
mě tedy nedokázalo zaujmout vůbec nic, snad se něco do té nové sezóny najde u jiných stanic
Conviction rozhodně zkusím
Marvel's Most Wanted mě moc netěší, takhle vzít moje oblíbené postavy z Shieldu :( A je otázka, zda by utáhli samostatný seriál...
Výjimečně mě nic nenadchlo, až na The Jury.
Na první přečtení mě zaujal Time After Time, ale bojím se, že seriál tohohle typu by to měl dost těžký a skončil zhruba tam, kde Forever :(
The Second Fattest Housewife in Westport :D :D ten název zní milionkrát líp než ten popis :D ale stejně to musím vidět.
A ten spin-off Shieldu, tuším, nebude mít dlouhou životnost.
tak to je zajímavý výběr seriálů
Tradiční nuda ABC. Kriminálky, vztahovky a rodinné komedie. Jediné, co mě trochu zaujalo, je Time After Time.
Mě docela zaujal Spark a The Jury. Time After Time se bojím, že by byla poněkud nenatočitelná věc a Presence zase zní jako nuda, ale ten John Ridley...
Z komedií maximálně Fluffy, i když jsme se v poslední době hodněkrát ujistili, že pouštět stand-up komiky do seriálů je sebevražda. Ještě Toast zní docela zajímavě.
Pěkně sepsaná spousta. :) Třeba z toho bude nějaké pořádné drama...
Nadhera .. ani jedina vec co by ma zaujala ... tomu sa povie dobry vyber ..mozno nieco z toho zacnem pozerat ale podla popisu .. .
Z toho všeho mě zaujalo jen Time after Time, protože Stroma a Bowman. :D no tak uvidíme, co z toho bude.
Tak snad jedině Time after Time, to ostatní mi vůbec nic neříká.
Tady zní dobře Time After Time, ale bůh ví, jak to nakonec dopadne.
Micuda98 napsal(a):
Takže za mě Marvel's Most Wanted a možná Time After Time
Presne tieto dve najviac, plus ešte still star-crossed ale to by som už radšej podľa traileru hodnotila :)
S komédií si netrúfam podľa popisu
Tak mě zaujalo jenom The Jury :-)
Tak za mě Marvel's Most Wanted a podle obsazení by nemuselo být k zahození Conviction.
Conviction (ale to jenom díky Peggy Carter), Marvel's Most Wanted (protože komixárny frčííí!), Time After Time (cestování v čase je dost profláklé, ale snad to pojmou originálně, nestojím o nepovedenou kopírku Doctora). No, moc toho není, ale ještě uvidíme, nic předem neodsuzuji.
Celkom ma prekvapilo ako ma nezaujala žiadna komédia. Jediné, čo sa mi vidí ako niečo, čo by sa dalo, je The Jury a Spark. Uvidíme, moc ružovo to však nevyzerá (aj keď je pravda že Američanom stačí málo :D).