V seriálu je fakt dobrá,ale nevím jestli to mělo být ohodnocené globem,možná po dvou sériích,přijde mi to prostě moc brzo,ale co...proti gustu....
Stále som názoru, že si tam ten Glóbus zaslúžia omnoho viac iní herci. Gaga nebola zlá ale ani ma výnimočne nezaujala a možno by ma viac potešilo, keby do ďalšej série viac zapojili Lily, prípadne by sa vrátila Taissa alebo Zachary.
Nahradit Jessicu nelze, ani kdyby přivedli Meryl, každopádně na to, že nikdy v pořádnym filmu ani seriálu nehrála, neudělala AHS ani trochu ostudu. :)
Já ještě někde k další sérii četla akorát to, že se má odehrávat v současnosti plus flashbacky někam do minulosti, takže takovy dvě časová období. A že to bude ve srovnání s pátou sérií takové "umírněnější". Tak uvidíme. :)
Už se nemůžu dočkat :D Názor na herectví je vždy subjektivní a nedivím se, že si ji Hollywoodští novináři oblíbili. Přece jenom jsou Glóby trošku specifické a jiné než Emmy. Já osobně ji tu výhru moc přeji :) A mimochodem všem doporučuju její vystoupení na Oscarech, jestli jste ještě neviděli :) Teď ještě Jessica a jsem rád, že další série bude temnější a méně opulentní.
Gaga mě v AHS nějak nezaujala...
Mně se tam docela líbila, vzhledově je to taková AHS zrůdička, i když musím uznat, že jako bohatá "upírka" měla momenty, kdy vypadala nádherně. Herecky mi přišla nevýrazná, ale to možná bylo dost tichou postavou...
Gaga není dobrá herečka, role hraběnky ji sedla protože je to něco, na co už jsme si za její kariéru zvykli. Nedokážu si ji ale představit v jiné roli. Když srovnáte herecký rozsah např. Finna Wittrocka a ji, tak si v žádném případě zlatý globus Gaga nezaslouží a divím se, že Finn za Dandyho nominovanej nebyl. Další věc která mi vadí je, že se celý serial staví jenom na Lady Gaga (promo videa, promo fotky, příběh..) a zapomíná se na kvalitní herce, kteří v tomto serialu jsou také (Paulson, Peters, O´Hare, Bates, Bomer, Wittrock.....) No ale necháme se překvapit co pro nás Ryan s Bradem připravili.
KatyBitch napsal(a):
Gaga není dobrá herečka, role hraběnky ji sedla protože je to něco, na co už jsme si za její kariéru zvykli. Nedokážu si ji ale představit v jiné roli. Když srovnáte herecký rozsah např. Finna Wittrocka a ji, tak si v žádném případě zlatý globus Gaga nezaslouží a divím se, že Finn za Dandyho nominovanej nebyl. Další věc která mi vadí je, že se celý serial staví jenom na Lady Gaga (promo videa, promo fotky, příběh..) a zapomíná se na kvalitní herce, kteří v tomto serialu jsou také (Paulson, Peters, O´Hare, Bates, Bomer, Wittrock.....) No ale necháme se překvapit co pro nás Ryan s Bradem připravili.
Naporosto souhlasím!!! Například Sarah Paulson by její roli hraběnky zvládla s přehledem, protože ona zahraje všechno, ale pochybuju, že by Lady Gaga zahrála skvěle role, jaké měla Sarah v AHS. Já nevím, mně spíš přijde, jako by jí ten Globus dali proto, že je to prostě Lady Gaga a taky proto, že role jí sedla a asi bylo překvapení, že nebyla až tak děsná. Zatímco, Kathy Bates, Sarah Paulson, Dennis O Hara, Evan Peters mají pořád skvělé výkony a asi se to u nich bere jako standart, tak proč je za to ocenit, že jo, radši oceníme zprofanovanou Lady Gaga. Já si teda myslím, že měli nominovat hlavně Evana, nevím, proč ho tak přehlížejí.
KatyBitch napsal(a):
Nemůžeš srovnávat jestli umí hrát i jiné role, když zatím jiné nehrála, takže říct, že není dobrá herečka, kvůli malému hereckému rozsahu je hloupost. A přijde mi vtipné, jak všichni při kritizování Lady brání ostatní herce a opěvují je, když ve skutečnosti to oni ji nejvíce podporovali a oblíbili si a přijali ji do rodiny...
KatyBitch napsal(a):
Gaga není dobrá herečka, role hraběnky ji sedla protože je to něco, na co už jsme si za její kariéru zvykli.
Děkuji, už jsem myslela, že jsem jediná, kdo si to o ní myslí. Několikrát jsem psala, že ona v AHS dělala jen to, co běžně dělá ve svých videoklipech.
Pro jistotu- Herců se nezastávám, jen konstatuji, že byli mnohem lepší než ona, což je holý fakt.
Ale tak uvidím, já budu jedině ráda, když se spletu a Gaga zvládne i jiný druh rolí.
Hraje dobre, jen se na ni ne moc pekne kouka :D
lady gaga, no role hraběnky ji sedla a hrála celkem dobře jen doufám, že se ten seriál teď neude točt jenom kolem ní, protože by to byla velká škoda,ale to je jedno už se těším na další serii.
Foxley napsal(a):
A přijde mi vtipné, jak všichni při kritizování Lady brání ostatní herce a opěvují je, když ve skutečnosti to oni ji nejvíce podporovali a oblíbili si a přijali ji do rodiny...
A teď mi odpusť, ale uvědomuješ si jakou kravinu jsi napsala. Že srovnáváme herecké výkony, ale přitom ji herci vzali mezi sebe. To se jako zlaté globy rozdávají těm, kteří nejlépe zapadli do kolektivu? :O Ano srovnáváme herce, protože nám přijde nespravedlivé, že ona získá globus hned a někteří jsou opomíjeni celou dobu trvání seriálu. #SorryNotSorry
KatyBitch napsal(a):
A teď mi odpusť, ale uvědomuješ si jakou kravinu jsi napsala. Že srovnáváme herecké výkony, ale přitom ji herci vzali mezi sebe. To se jako zlaté globy rozdávají těm, kteří nejlépe zapadli do kolektivu? :O Ano srovnáváme herce, protože nám přijde nespravedlivé, že ona získá globus hned a někteří jsou opomíjeni celou dobu trvání seriálu. #SorryNotSorry
Bohužel se ocenění uděluje za výkon v poslední sezóně, a i když Denise nebo Sarah miluju, tak se vždy našel někdo, kdo tu necelou stovku novinářů zaujal více. A asi jsi mě špatně pochopila, ale tu zmínku o přijetí jsem myslel ve smyslu, že mnozí svými komentáři naznačují, jako by snad bylo přítomností Lady ostatním ubližováno, což paradoxně vůbec není.