Osobně jsem byla z nového Sherlocka nadšená, protože kvalita nějak neklesla.
Přesně tak, na to jako se honosí sherlock stopáži má neskutečně perfektní scénař a v každé části se dá napětí krájet.
Opravdu velice povedený start!
Čekali jsme dlouho, a báli jsme se, že budeme čekat ještě déle. Nakonec nás BBC příjemně překvapila (opravdu povedený start roku 2012). Dosti jsem se bála, že kvalita půjde dolů, ale nebylo tomu tak. Je to úžasné, stvárnění Iren je famózní, ale to si asi nechám jinam, neb chvála by se dala pět docela dlouho.
Scénář je skvělý, ale herecké výkony rovněž, no myslím, že pokud budou takhle pokračovat, tak se máme na co těšit (tedy osobně jsem zvědavá jak udělali psa baskervillského, který má být tuším příště)
Tímto slovem se dá definovat má radost z kvality dílu, famózních hereckých výkonů a celkového pojetí scénáře, příjemné překvapení :)
Mě čekání tolik nevadí. Hlavní je, že zůstane kvalita.
Nikdy jsem se o Sherlocka nezajímala, ale na popud tohohle článku jsem se podívala na film z roku 2009 (nebo 2008), na který jsem se chystala dlouho a bylo to fajn.. celkově ta tématika. Vím, že herci jsou jiní a všechno, ale chtěla jsem se s tím první seznámit "klasicky" dříve než se podívám na toto. Ale ve volném čase určitě mrknu ;).
Deine napsal(a):
Nikdy jsem se o Sherlocka nezajímala, ale na popud tohohle článku jsem se podívala na film z roku 2009 (nebo 2008), na který jsem se chystala dlouho a bylo to fajn.. celkově ta tématika. Vím, že herci jsou jiní a všechno, ale chtěla jsem se s tím první seznámit "klasicky" dříve než se podívám na toto. Ale ve volném čase určitě mrknu ;).
Ten film se s tímto vůbec nedá srovnávat, film je příliš zamerikanizováná forma Sherlocka. Pokud se chceš seznámit jak píšeš "klasicky", tak doporučuji přímo povídky sira Doyla a nebo některou se starších britských verzí.
Za mě tedy Scandal in Belgravia je nejlepší z dosud odvysílaných dílů (i když u takhle kvalitního seriálu se těžko dělá stupnice). Při čekání jsem sice ohlodával rohy stolu, ale pokud by to mělo za následek další podobnou "pecku", tak bych to rád podstoupil znova. ;-)
A vidět několikrát, protože tempo tohoto dílu mohl stihnout opravdu jenom Sherlock Holmes... Neskutečně se těším na další!!!
Tak Sherlock je konečně zpět a v lepší formě než předtím. Po Studii v růžové nejlepší díl. :)
tak díl si nechávám, až na něj budu mít klid, ale vůbec se nedivím, že překonal hp. zatímco tenhle seriál je jednou z nejpovedenějších adaptací své předlohy, za adaptaci pottera by měli autoři dostat křeslo.
Jedním slovem - famózní. Četla jsem knížky, viděla filmy a tento seriál klasiku jmnénem Sherlock Holmes vyzdvihl do nebes ještě víc než se zdálo možné. Bromance v tomto díle byla viditelnější než kdy jindy. Opravdu zajímavé ztvárnění Irene Adler. A ten konec :D
Skvely! jak prvni dil tak druhy dil. Jednicku jsme si koupili ve vyprodeji pro vecer kdy nic nepujde a byli z ni nadseni a pak uz jsme se nemohli dokackat dvojky. Pro oba filmy 1* :-))
Thomkl napsal(a):
Skvely! jak prvni dil tak druhy dil. Jednicku jsme si koupili ve vyprodeji pro vecer kdy nic nepujde a byli z ni nadseni a pak uz jsme se nemohli dokackat dvojky. Pro oba filmy 1* :-))
Akorát tady se bavíme o seriálu. :-)