Diskuze k článku Dočkají se novinky na CBS hromadného prodloužení?
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 3. 2016 / 17:22:55 (před 8 roky)
off

Já doufám v Limitless,zrušení by zklamalo.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
8. 3. 2016 / 17:43:24 (před 8 roky)
off
justynajohnson napsal(a):

Já doufám v Limitless,zrušení by zklamalo.

Taky, taky. Ale pokud teda pan ředitel nekecá, tak tipuju, že to schytá Code Black.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 3. 2016 / 17:49:09 (před 8 roky)
on
lukascoolarik napsal(a):

Taky, taky. Ale pokud teda pan ředitel nekecá, tak tipuju, že to schytá Code Black.

Já tipuju Rush Hour. Jinak v tipovačce mám zrušení u Rush a CB, tak je mi to v podstatě jedno, jestli nekecá, tak jedna chyba bude tak i tak :)

emJey (Miloš Janů)
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
8. 3. 2016 / 17:55:59 (před 8 roky)
on

Snad uspěje spin-off k CM, zaslouží si to, protože v případě zrušení by tak mohl udělat původnímu seriálu blbý jméno.

An actor’s only job is to enter the lives of people, who are different from us, and let you feel, what that feels like.
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 3. 2016 / 17:56:24
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 3. 2016 / 06:46:28 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

jeste sjem nestihla koukat, takze snad ho prodlouzi...

liskulka.lida
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 3. 2016 / 23:43:34 (před 8 roky)
off

Doufám v Supergirl a Limitless... myslela bych tedy, že větší šanci na zrušení bude mít Supergirl, ale jsem ráda, že má dobrou šanci.
Code Black jsem odsoudila hned po shlédnutí traileru, takže bych se nedivila, kdyby šel pápá- na další seriál z lékařského prostředí už není prostor. Musel by se něčím lišit.

Raději krátký, kvalitní seriál než bolestivé natahování za každou cenu.
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
12. 3. 2016 / 07:57:40 (před 8 roky)
off
lukascoolarik napsal(a):

Přesně,Code Black mě také napadl nebo Rush Hour,v podstatě je mi to jedno :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Editováno: 2x | Naposledy: 12. 3. 2016 / 08:01:46
supercharlie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
16. 3. 2016 / 22:30:06 (před 8 roky)
off

Na Twittru herečka co hraje Supergirl oznámila, že Supergirl byla prodloužena. Zaznamenal jsem o tom i diskuzi na facebooku.

ragelly
16. 5. 2016 / 20:56:27 (před 8 roky)
on

Takže, to máme Code Black, Life in Pieces a CM:BB. No a zbývá jen to, na co všichni čekají. Aneb připravte se, že budete prskat jako loni u Forever. S Limitless to vůbec nevypadá dobře. I když rozhodnutí zatím nepadlo, zahraniční zdroje píšou, že se bude pravděpodobně rušit. Rush Hour je jasně odepsaný, také se čeká jen na oficiální potvrzení.

lukascoolarik
16. 5. 2016 / 20:59:05 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Takže, to máme Code Black, Life in Pieces a CM:BB. No a zbývá jen to, na co všichni čekají. Aneb připravte se, že budete prskat jako loni u Forever. S Limitless to vůbec nevypadá dobře. I když rozhodnutí zatím nepadlo, zahraniční zdroje píšou, že se bude pravděpodobně rušit. Rush Hour je jasně odepsaný, také se čeká jen na oficiální potvrzení.

Netušíš náhodou proč? Limitless má lepší průměrný rating než CB i CM:BB, má menší počet herců a tím pádem snad i nižší náklady... Nějaký logický důvod by se hodil, když už to musí zrušit.

ragelly
16. 5. 2016 / 21:09:05 (před 8 roky)
on
lukascoolarik napsal(a):

Netušíš náhodou proč? Limitless má lepší průměrný rating než CB i CM:BB, má menší počet herců a tím pádem snad i nižší náklady... Nějaký logický důvod by se hodil, když už to musí zrušit.

Důvod mi absolutně uniká. Je to seriál, který vlastní výhradně CBS, o zisky se tudíž nemusí vůbec s nikým dělit. Čísla jsou stejná jako u ostatních novinek. Tak leda maximálně ta výroba může být o dost dražší, i když to se mi taky moc nezdá. Hledala jsem a na Deadlinech si teda trošku protiřečí, ale nic jiného jsem neobjevila:

(před pěti dny:) Limitless, which is fully owned by CBS, is considered 50-50 at best and does not look very promising at the moment. It is a recognizable title that makes money for the studio internationally, comes from Alex Kurtzman and Bob Orci, and is part of the network’s push into attracting younger audiences on the hourlong side that also has included Scorpion, already renewed for next season.

lukascoolarik
16. 5. 2016 / 21:18:37 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Důvod mi absolutně uniká. Je to seriál, který vlastní výhradně CBS, o zisky se tudíž nemusí vůbec s nikým dělit. Čísla jsou stejná jako u ostatních novinek. Tak leda maximálně ta výroba může být o dost dražší, i když to se mi taky moc nezdá. Hledala jsem a na Deadlinech si teda trošku protiřečí, ale nic jiného jsem neobjevila:

(před pěti dny:) Limitless, which is fully owned by CBS, is considered 50-50 at best and does not look very promising at the moment. It is a recognizable title that makes money for the studio internationally, comes from Alex Kurtzman and Bob Orci, and is part of the network’s push into attracting younger audiences on the hourlong side that also has included Scorpion, already renewed for next season.

Tak po tomhle to nechápu už vůbec.

Já se přes tu zrušení přenesu, mám s tím už léta praxe, ale tady jde o to, že to nedává smysl, a proto mě to tak štve. Chci od CBS sakra dobrý důvod, ale pochybuju, že se ho dočkám.

ragelly
16. 5. 2016 / 21:20:23 (před 8 roky)
on
lukascoolarik napsal(a):

Já se přes tu zrušení přenesu, mám s tím už léta praxe, ale tady jde o to, že to nedává smysl, a proto mě to tak štve. Chci od CBS sakra dobrý důvod, ale pochybuju, že se ho dočkám.

Taky pochybuju, že tam nějaký důvod bude, čekám, že prostě oznámí zrušeno a konec. Ale na druhou stranu řekněme, že jsem měla kompletně k publikaci připravený článek o prodloužení Castla a jak to dopadlo :D Takže ničemu nevěřím a už ani nic nepíšu, dokud to nebude černé na bílým :D Třeba to fakt ještě prodlouží :D

inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
16. 5. 2016 / 21:32:35 (před 8 roky)
on
lukascoolarik napsal(a):

Nech sa ti to potom znáša s väčšou ľahkosťou, tak oznamujem svoju kandidatúru. :DD Sledujem situáciu ohľadom Limitless už pár dní a je to fakt zapeklité. Ideálny prípad na pápežovanie. :D

// Btw. Rush Hour práve oficiálne zrušené, tak už sa čaká len na to Limitless. :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 16. 5. 2016 / 21:35:21
ragelly
16. 5. 2016 / 21:43:59 (před 8 roky)
on
inekafe napsal(a):

Btw. Rush Hour práve oficiálne zrušené, tak už sa čaká len na to Limitless. :D

Pšššššššššt, píšu sice 450 znaků za minutu, ale i tak to chvilku trvá O:)))

lukascoolarik
16. 5. 2016 / 21:46:43 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Nech sa ti to potom znáša s väčšou ľahkosťou, tak oznamujem svoju kandidatúru. :DD Sledujem situáciu ohľadom Limitless už pár dní a je to fakt zapeklité. Ideálny prípad na pápežovanie. :D

// Btw. Rush Hour práve oficiálne zrušené, tak už sa čaká len na to Limitless. :D

Ano! :-D

Tak RH byla jistota. Doufám, že Limitless oznámí ještě dneska. Už několikrát se mi zdálo o obnovení/zrušení Limitless a bylo to tak živé, že jsem po probuzení hned letěl na SZ, jestli to náhodou nebyla pravda. :-D Třeba dneska se mi zdálo o obnovení pro zkrácenou sérii. :-D Bože, já jsem pošuk. :-D

ragelly
16. 5. 2016 / 21:51:03 (před 8 roky)
on
lukascoolarik napsal(a):

Ano! :-D

Tak RH byla jistota. Doufám, že Limitless oznámí ještě dneska. Už několikrát se mi zdálo o obnovení/zrušení Limitless a bylo to tak živé, že jsem po probuzení hned letěl na SZ, jestli to náhodou nebyla pravda. :-D Třeba dneska se mi zdálo o obnovení pro zkrácenou sérii. :-D Bože, já jsem pošuk. :-D

:'D :'D :'D Jsem ráda, že podstatnou část svého života trávím v komunitě, kde jsou lidi stejní magoři jako já :D

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
17. 5. 2016 / 10:59:51 (před 8 roky)
off

My se tu s ragelly hádáme, jestli CBS obnoví Limitless nebo ne :D

Když to totiž porovnám s loňskem, tak loni CBS
zrušila 3 dramata (The Mentalist, Battle Creek, Stalker)
zrušila 2 komedie (The Millers, The McCarthys)

objednala 5 dramat (Supergirl, Limitless, Rush Hour, Code Black a CM: BB)
objednala 2 komedie (Angel from Hell, Life in Pieces).

Letos zatím
zrušila 5 dramat (Supergirl, The Good Wife, Person of Interest, CSI: Cyber a Rush Hour)
zrušila 2 komedie (Angel from Hell, Mike & Molly)
objednala 5 dramat (Bull, Pure Genius, Doubt, MacGyver, Training Day)
objednala 3 komedie (Kevin Can Wait, Man with a Plan, Great Indoors).

Tak ať mi CBS neříká, že nemá místo v programu!

And when my time is up, have I done enough?