Zaujalo Legion, vypadá to na komornější verzi X-menů, což vůbec nevadí. A u Casanovy bych spíš ocenila minisérii o jeho životě v Čechách.
Tak zaujali mě seriály Casanova, Legion, Barry, Lumen a Will.
Mě teda zaujalo pouze Eyewitness.
Terror jsem přečetl jedním dechem. Tak jsem móóóc zvědav, jak to pojmou.
Tadyz toho už by se dalo něco vybrat.Legion,Casanova nebo Barry.
Šel bych do The Interestings, protože Kelsey Grammer, potom nepojmenovaný projekt Jordan Peele/Tracy Morgan, Legion, Barry, The Deuce a The Alienist.
Jen je zvláštní, že tři piloty mají podnadpis "zabiják hercem", přestože to dle popisu sedí jen k jednomu. :-D A Mating a nepojmenovaný projekt Leny Waithe mají tentýž popis.
Tak zajímavě zní Legion a Lumen. Jinak, je to celkem všechno jen o několika tématech. Navíc je to trochu pomatený u těch popisů.
lukascoolarik napsal(a):
Šel bych do The Interestings, protože Kelsey Grammer, potom nepojmenovaný projekt Jordan Peele/Tracy Morgan, Legion, Barry, The Deuce a The Alienist.
Jen je zvláštní, že tři piloty mají podnadpis "zabiják hercem", přestože to dle popisu sedí jen k jednomu. :-D A Mating a nepojmenovaný projekt Leny Waithe mají tentýž popis.
Bylo toho moc, že už mi to lezlo krkem. :-) Ale aspoň vím, že to někdo čte.
Lumen a Eyewitness, jiank nic..
U seriálu The Terror máte podle mě chybu. Ta loď se ztratila při expedici v Arktidě, ne Antarktidě.
eliska.musilova napsal(a):
Zaujalo Legion, vypadá to na komornější verzi X-menů, což vůbec nevadí. A u Casanovy bych spíš ocenila minisérii o jeho životě v Čechách.
Pro nás jako pro Čechy by to možná zajímavé bylo, ale období, kdy dělal na stáří zámeckého knihovníka asi nebude zrovna nejdramatičtější pro jiné publikum.
Jako ne že bych si nevybrala vůbec, ale už dlouho se mi nestalo, že bych se nadchla a ani tady to nic nezměnilo. Nejvíc se mi asi líbí Casanova a Shakespeare, ale oni to beztak natočí tak, jak se mi to líbit nebude.
Jsem ale jediná, která si u mnohých popisů říkala, že se vůbec nepoučili? To je samý námět, který tu už byl, a příšerně pohořel. Jenom těch komiků tam...
Fruiko napsal(a):
Bylo toho moc, že už mi to lezlo krkem. :-) Ale aspoň vím, že to někdo čte.
Čte, popisek "Eee, něco divnýho je tam taky víckrát" :D Ale chápu, že dalo dost práce to vůbec sepsat. A u toho seriálu o "Thelmě a Luise" je špatně shoda přísudku s podmětem, jen tak mimochodem.
Vážně někdo točí životopis oranžové silikonové příšery Nicky Minaj???
Možná bych zkusila The Terror, Lumen a Eyewitness.
A co se stalo s Famous in love v hlavní roli s Bellou Thorne od Freeform?
ševča napsal(a):
Pro nás jako pro Čechy by to možná zajímavé bylo, ale období, kdy dělal na stáří zámeckého knihovníka asi nebude zrovna nejdramatičtější pro jiné publikum.
Jako ne že bych si nevybrala vůbec, ale už dlouho se mi nestalo, že bych se nadchla a ani tady to nic nezměnilo. Nejvíc se mi asi líbí Casanova a Shakespeare, ale oni to beztak natočí tak, jak se mi to líbit nebude.
Jsem ale jediná, která si u mnohých popisů říkala, že se vůbec nepoučili? To je samý námět, který tu už byl, a příšerně pohořel. Jenom těch komiků tam...
Mam presne ten samy pocit. Uvidim, az prijdou trailery, ale podle popisu me nezaujalo nic.