Midnight, Texas mně zaujal a uvidíme v co se vyklube z Time.
Tak zajímavě vypadá Powerless, to by mohla být taková fajn oddechovka. Midnight, Texas by nemuselo být k zahození, ale snad to nebude nějaká ptákovina. A docela by mě zajímalo zpracování Time :D
Z tohoto výčtu mě zaujali jen Midnight, Texas a Time. Uvidíme, co se z toho vyklube.
Z komedií jsem si překvapivě vybral víc adeptů než z dramat. NBC nějak nesází na skupiny přátel a rodiny, takže tam jde vidět nějaká ta originalita. Ale bůhví, jak to dopadne. :-D
Good Place a Good Fortune zní jako totální chujoviny, takže to musím vidět. :-D Špatně nezní ani Powerless, The Trail a nepojmenovaný projekt Tracy Wigfield. A jako nadšenci do cestování časem mi nesmí uniknout ani Time, i když se bojím, že to nepřinese nic moc originálního.
NBC mě už několik let dělá radost aspoň tím, že nesleduji ani jeden jejich seriál. A tento rok se na tom zase nic nezmění. Díky :)
kromě Time, by mě nic jiného nezaujalo.
Powerless vypadá zajímavě a má to docela luxusní obsazení. Z dramat by mohlo být zajímavé Midnight, Texas.
Toho roku fakt všade bieda a som za to rád :D Vystačím si aj s aktuálnymi vecami :D
Překvapivě zatím nejzajímavější nabídka, alespoň pro mě. To však neznamená, že se nakonec do mých vyhlédnutých věcí pustím :D
Nenechám si ujít Midnight, Texas a Time
Připadá mi, že seriály ze všech stanic jsou stále jedno a to samé, záleží jen, co víc zaujme, nebo jako moc budou lákat známá jména. Z popisu mě upoutalo Powerless a Time, tak ještě potom kouknu na trailery a uvidíme, třeba toho bude víc :)
Powerless by mohla být sranda, k tomu ještě Time, jinak celkem slabota
Cruel Intentions, film miluji takže seriál je jasná volba. Snad to nezkazí.
Popis Time připomíná povedený španělský El Ministerio del Tiempo.
Aby som pravdu povedal tak nič moc. Z komédií mi príde ako pozerateľné Marlon, Powerless, Sunset PPL a možno The Trail (ktorý asi skončí ako HBO Animals) a z drám jedine Chicago Law, ktorý to ale bude mať určite veľmi ťažké. Uvidíme..