Neee :'( Bojím se, co s ním v seriálu chtějí udělat
Sakra, seriál jsem přestala sledovat na začátku 2. série s tím, že se k němu vrátím tohle léto. Tahle zpráva mi nějak zkazila chuť :/
tak pro mě bez Bashe už Reign nebude Reign :( po Francisovi ještě Bash.. to už fakt nemá cenu.
velká škoda
Ja som bola nejako v tom, že to proste už skončí tou 3. sériou. Na začiatku seriálu bolo jasné, čo čakať a po tom, ako zomrel Francis, to už len malo byť také ukončenie. To chcú celý jej život dokončiť, všetky tie manželstvá až do jej smrti? To na koľko sérii natiahnú? (lebo pochybujem, že ma to bude ešte baviť, keď už teraz ma to nejako nebaví)
katush napsal(a):
Ja som bola nejako v tom, že to proste už skončí tou 3. sériou. Na začiatku seriálu bolo jasné, čo čakať a po tom, ako zomrel Francis, to už len malo byť také ukončenie. To chcú celý jej život dokončiť, všetky tie manželstvá až do jej smrti? To na koľko sérii natiahnú? (lebo pochybujem, že ma to bude ešte baviť, keď už teraz ma to nejako nebaví)
Pravděpodobně to dopadne tak, že celý seriál skončí třetí řadou. Ale oficiálně nic oznámeno nebylo, takže teoreticky šance na pokračování tu stále ještě je.
Mě už ta postava moc nebavila ve 3. sérii. Takže jestli seriál nějakým zázrakem prodlouží, určitě mě to neodradí ve sledování.
Ani se nedivím, že odchází. Bash mě ve 3. sérii nebavil (a to byl v 1. sérii mou nejoblíbenějších postavou), navíc jeho dějová linka byla jaká? No jasně, vždyť žádnou neměl.
katush napsal(a):
Vždyť to, že umře bylo jasné už od pilotního dílu, byla to jen otázka času. Ironií je, že po jeho smrti se sledovanost zvedla.
ragelly napsal(a):
Pravděpodobně to dopadne tak, že celý seriál skončí třetí řadou. Ale oficiálně nic oznámeno nebylo, takže teoreticky šance na pokračování tu stále ještě je.
Fakt si myslíš, že aspoň těch posledních 10 epizod nedostanou?
Patty napsal(a):
Fakt si myslíš, že aspoň těch posledních 10 epizod nedostanou?
Hele těžko říct. Po třetí řadě končí málo seriálů kvůli syndikaci. Ale zase Reign je na tom docela špatně, má rozseknutou aktuální sérii, zbytek v létě, no nevím. Možnost tu je, ale nespoléhala bych na to. Na druhou stranu Beauty and the Beast získal prodloužení i za rating 0.2, takže možné je opravdu všechno :D
Je to škoda,Bash mi tam vůbec nevadil.
Zdá se, že je nejvyšší čas skončit. Dokud to ještě není úplná katastrofa a zbydou tam nějaké původní postavy.
No je to sice škoda, ale v poslední řadě tam nebyl takřka k ničemu. Takže mi to ani moc nevadí.
Já doufala, že se Bash nakonec dá dohromady s Mary...:/
Taky jsem doufala Bashe s Mary že budou spolu a ted když seriál Reign obnovili pro 4 serii tak mi neříkejte že Bash tam nebude :o( TO NÉ !!!!!!!!
Destiny napsal(a):
No je to sice škoda, ale v poslední řadě tam nebyl takřka k ničemu. Takže mi to ani moc nevadí.
On tam nebyl k ničemu, co přestal milovat Mary. Ty dvě řady a půl mu jenom vymýšleli dějové linie, které se prolínaly s jinými postavami maximálně jednou scénou za díl. Jo, fanoušci měli rádi jeho vztah s Kennou, ale kromě několika milostných scén se tam nic podstatného nedělo. Začal jako jeden z trojúhelníku, o kterém měl být celý seriál, jako to vypadalo. Nakonec ho tam drželi jenom tak, aby ho nemuseli vyhodit. Ani se nedivím, že už jde. Koho by taková práce bavila?
Když to ted dokoukávám, jeho odchod opravdu ničemu neuškodil, zoufale se mu snažili dát linku, ale to s tou čarodějnicí bylo už fakt přehnané, dobře, že zvedl kotvy, Kennu už tam neměl, aby mě něčím zajímal. Zato Francis jsem ta postrádala hodně, ale dalo se to čekat, i tak jsem ráda, že vydržel do třetí série aspon.
truelovevlasticka napsal(a):
Taky jsem doufala Bashe s Mary že budou spolu a ted když seriál Reign obnovili pro 4 serii tak mi neříkejte že Bash tam nebude :o( TO NÉ !!!!!!!!
To bylo snad nad slunce jasné, že spolu nebudou, i kdyby tam zůstal.
IcePrincess napsal(a):
To bylo snad nad slunce jasné, že spolu nebudou, i kdyby tam zůstal.
Tys nečetla, že si Marie Stuartovna vzala levobočka a žili spolu šťastně až do smrti? :D
ševča napsal(a):
Tys nečetla, že si Marie Stuartovna vzala levobočka a žili spolu šťastně až do smrti? :D
Shodou náhod bratra jejího prvního manžela? Né, to jsem opravdu nečetla :D Neberu to nějak z historického hlediska jako spíše z toho, že z ní a Francise tam dělali takovou epickou soulmate dvojku už od začátku, po té první sérii už jsem o tom fakt dost pochybovala, že by ti dva někdy mohli být spolu. A z toho historického na Mary čekali další dva muži, takže Bash měl tak jako tak smůlu, leda by to vysněné endgame bylo, že by byli společně v zajetí až do její popravy.
Já jsem si třeba myslela, že existuje varianta, že pokud by opravdu přestala milovat Francise (jednu dobu jsem věřila, že se ukáže časem jako hajzl, protože mě opravdu nenapadlo to s tou linií Dauphin a levoboček si vyměnili role a jinak by se ten trojúhelník neměl jak pohnout), tak že tam třeba bude scéna, jak ona před smrtí posílá po dvorní dámě vzkaz, že ho vždy milovala, načež střih na Bashe, či někoho jiného, že na ni teda taky nezapomněl... Ale to bych nenazvala "skončili spolu".