Upřímně nevím, co si mám o tomhle seriálu myslet. Nový kabátek pro příběh ze starého zákona, zprostředkovaný divákům skrze nezajímavé a u některých dokonce velice špatné herce. Představitel Davida je mi velice nesympatický. To má být ten legendární král David?
Tak trochu si klepu načelo, proč se do toho ABC pouštělo. Už pokračování Bible bylo od NBC docela propadák (především v číslech). Ale přesto se tady nenechám odradit a mrknu na to nejspíš v létě, kdy už bude jasný, že je to zrušený :D
Tak jsem si říkala, že se na to určitě podívám a teď vím, že ne. Akorát bych si zřejmě zbytečně natáhla už tak nekonečný seznam.
Pardon, že to píšu sem, ale docela mi chybí v týhle rubrice zhodnocení Slashera :-/ Vždyť to je tady mezi seriály, který mají největší potenciál :-/
Caroline115 napsal(a):
Pardon, že to píšu sem, ale docela mi chybí v týhle rubrice zhodnocení Slashera :-/ Vždyť to je tady mezi seriály, který mají největší potenciál :-/
Nějak jsem ho úplně přehlédla, že už je venku! Napravím to v nejbližších dnech :)
Tohle určitě vynechám,není to můj šálek kávy.
Upřímě se podivuji, jak někdo tady hodnotí něco co mělo pouze jenom tři díly a jak jste hned pohotově hotový s vynášením soudů tohodle seriálu. ABC se vydala na neprobádanou cestu a ratingy v zámoří tomu hned nasvědčovali, že to nebude lehká cesta. To že to pak pojali krajně nezodpovědně a ani to nezkusili, je vidět takový drobet barbarský záměr od začátku to pohnojit.
Tyhle komentáře lze jenom brát taky hodně s rezervou, protože tak známí biblický příběh nemusí hned vypadá tak jasně hned od začátku. To je na tvůrci, jak to pojme.
Cituji velmi neobjektivní komentář:
"Nefunguje tu opravdu skoro nic. Příběh je rozdělený na dva až tři zcela nesouvisející. Teda, podle popisu seriálu spolu všichni souvisí, ale z pilotu to opravdu není poznat."
Je dobrý si ten příběh nejdříve přečíst než vůbec se něco bude kritizovat. Příběh sám o sobě je geniální, ale přiznávám že tvůrci ho pojali drobet malinko pro někoho těžkopádně.
Zdroj: https://www.serialzone.cz/clanek/7007-novinka-pod-lupou-of-kings-and-prophets/#ixzz44OTL2gfr
Ja nevím, asi to bude fungovat lépe u Lucifera nebo Damiena? tak hezkou podívanou...
ottozele napsal(a):
Upřímě se podivuji, jak někdo tady hodnotí něco co mělo pouze jenom tři díly a jak jste hned pohotově hotový s vynášením soudů tohodle seriálu. ABC se vydala na neprobádanou cestu a ratingy v zámoří tomu hned nasvědčovali, že to nebude lehká cesta. To že to pak pojali krajně nezodpovědně a ani to nezkusili, je vidět takový drobet barbarský záměr od začátku to pohnojit.
Tyhle komentáře lze jenom brát taky hodně s rezervou, protože tak známí biblický příběh nemusí hned vypadá tak jasně hned od začátku. To je na tvůrci, jak to pojme.
Cituji velmi neobjektivní komentář:
"Nefunguje tu opravdu skoro nic. Příběh je rozdělený na dva až tři zcela nesouvisející. Teda, podle popisu seriálu spolu všichni souvisí, ale z pilotu to opravdu není poznat."
Je dobrý si ten příběh nejdříve přečíst než vůbec se něco bude kritizovat. Příběh sám o sobě je geniální, ale přiznávám že tvůrci ho pojali drobet malinko pro někoho těžkopádně.
Zdroj: https://www.serialzone.cz/clanek/7007-novinka-pod-lupou-of-kings-and-prophets/#ixzz44OTL2gfr
Ja nevím, asi to bude fungovat lépe u Lucifera nebo Damiena? tak hezkou podívanou...
Ty jsi nepochopil ten princip. Od hodnocení seriálů jako takových tu je u každého seriálu část "Názory". Pak ale pro každý nový seriál vznikne tenhleten článek, u kterého 1-2 redaktoři poskytnou své první dojmy. Dřív si člověk řekl, že se prostě podívá na pilot a uvidí. Dneska je však zahlcen tolika seriály, že s takovou by se někteří nedostali ani k tomu, aby sledovali jeden seriál, piloty samotné by jim zabraly všechen čas. Druhá věc je potom fakt, že ač "Názory" jsou v principu užitečná věc, obvykle tam píší jen fanoušci daného seriálu, málokterý uživatel píše názory k jiným seriálům, než těm, které zbožňuje nebo naopak naprosto nesnáší. To dost zkresluje. Navíc ten názor tam zůstane navždycky, minimálně jeho hodnocení, které udává míru věrohodnosti a nejde editovat, takže není moc dobré psát ho předčasně. Tady své první dojmy sděluje pár pravidelných redaktorů, takže při pravidelném čtení člověk už ví, kdo má podobné názory.
Třeba v mém případě - já miluju historický žánr, ale trailer vypadal jako chabý pokus vyrovnat se kabelovkovým historickým seriálům. Ani do pilotu se mi moc nechtělo, ale bojím se, že by mi to časem nedalo a promrhala bych 40 minut život, já tež musím dřív nebo později vidět všecko. Tak jsem měla možnost přečíst si dojmy ragelly. Pobavila jsem se u první věty a utvrdila jsem se v tom, že dělám dobře, když to vidět nechci. Pro mě to splnilo svůj účel. Ty to číst nemusíš, ale já se na to těším a čtu to i u seriálů, které určitě sledovat nebudu. Minimálně tu občas padnou vyložené perly.