Osobně mám ráda tyto druhy akcí, především tedy Upfronts, ale i TCA, jsou to jedny z nejlepších zdrojů informací :)
Spokojenost: 30 Rock (Baldwin), Fear Factor (i když ratingy klesají, pořád je to u NBC nadprůměr v této sezóně), Community (i když jsem seriál ještě neviděla, ze všech stran slyším chválu).
Doufám, že Smash nebude propadák, vkládám do něj velké naděje :)
Zrušení FA, PS a TPC nepřekvapilo, ale ten Playboy přece jen zamrzel, bylo to pro mě nadprůměrné drama.. i když by se víc hodilo na kabelovku.
Bohužel předpokládám, že Chelsea bude jednosezónní záležitost.
JJ Upfronts jsou zábavnější. :) Community - nevím proč jsou z toho všichni tak vybláznění - podle mě průměr, co neurazí... Zaříznul jsem to po první sérii, leda by se to nějak radikálnějc zlepšilo...
Mě se docela líbili první dvě série Community. Ale v té třetí se mi zdá že to strašně kleslo ve kvalitě. Pouze jeden díl se mi zde líbil, a to ten kde se jeden příběh udál z pohledu několika alternativních realit.
Fruiko napsal(a):
JJ Upfronts jsou zábavnější. :)
Loni byly mimořádně zábavné, stanice razily heslo Zabijeme všechny novinky :D
Ale nikdy nezapomenu ty dva nebo tři dny (cca 2 týdny před Upfronts), kdy můj Twitter účet zažil renewal/cancellation orgasmus, jak ta svá rozhodnutí všechny stanice vypustily naráz :D Doufám, že letos zase! :)
Ještě k té Community:
Fruiko + zipacna + ostatní: Řekli byste, že je to seriál s takovým tím klasickým NBC humorem ala The Office nebo Parks & Recreation? Protože ten mi zrovna moc nesedí, tak ať vím, s čím mám počítat.
ragelly napsal(a):
Ještě k té Community:
Fruiko + zipacna + ostatní: Řekli byste, že je to seriál s takovým tím klasickým NBC humorem ala The Office nebo Parks & Recreation? Protože ten mi zrovna moc nesedí, tak ať vím, s čím mám počítat.
Jo to přesně sedí...