Od finálového dílu 5. řady Teen Wolf jsem očekávala něco víc...
Ten Slasher má ale sledovanost :D
Wow, ta sledovanost Slasheru je teda strašná :-D Ale tak to bude i tím kanálem...jsem nikdy o Chiller neslyšela :-D Je to nějaký novější kanál? :-D
Moucha Mouchovič napsal(a):
WGN Underground – 0.39 / 10,42
Nemá tam být spíš 0,42? :D
1,42, asi jak tam jsou všude ty nuly, tak jsem psala nějak tak automaticky a vzešlo z toho tohle :D
Mareek.92 napsal(a):
Ten Slasher má ale sledovanost :D
Tak to je stanicí, tuším je to její první původní seriál, u těch mini stanic se nedá očekávat ani nic lepšího :) Podobně je na tom třeba IFC.
Caroline115 napsal(a):
Wow, ta sledovanost Slasheru je teda strašná :-D Ale tak to bude i tím kanálem...jsem nikdy o Chiller neslyšela :-D Je to nějaký novější kanál? :-D
Koukám teď na to, prý je to hororová stanice, kterou vlastní NBC Universal. Slasher je její první seriál, jinak asi vysílá syndikace nebo filmy atd. :)
PLL má krásná čísla,holky mi dělají samou radost.
ragelly napsal(a):
Koukám teď na to, prý je to hororová stanice, kterou vlastní NBC Universal. Slasher je její první seriál, jinak asi vysílá syndikace nebo filmy atd. :)
Díky. Jinak jsem se chtěla zeptat, proč Slasher nemá uvedená čísla i z minulého týdne? Minulý týden se vysílaly i dva díly
Caroline115 napsal(a):
Díky. Jinak jsem se chtěla zeptat, proč Slasher nemá uvedená čísla i z minulého týdne? Minulý týden se vysílaly i dva díly
Jsou to čísla z premiéry, pod nadpisem máš datum, z kterého čísla jsou. Kabelovky zveřejňují sledovanost s větším odstupem, proto i tady u nás je to posunuté.
ACS by nezaškodilo trošku dvihnúť :D ale aj tak na ten seriál sú to dobre čísla , mohli by už odklepnuť aj 2. serku :D