Super, ačkoliv se vždy těším na přečtení recenze, tady to ani neudělám, jak něco vyprodukuje Nova, nestojí to za můj čas. Ta procenta na závěr o tom vypovídají. Obdivuju Vás už jen za to, že jste to zvládly dokoukat :)
Co je z Novy.....ani neotvírat,nečíst,nekoukat....všechno je stejně trapné,přehrané,přeplácané a fuj.
teraxa napsal(a):
Obdivuju Vás už jen za to, že jste to zvládly dokoukat :)
Tak, tak. :-) Po tolika tragických zkušenostech se takovým záležitostem radši vyhýbám a koukám, že jsem udělal dobře. Už když jsem o tom slyšel prvně, tak mi bylo jasné, že to bude v podstatě jen upravená verze Počátků zaměřená na obvyklé publikum.
Každopádně palec nahoru za plakát. To je ale asi to jediné, čím mě tenhle "počin" zaujal. :-D
Tak tomuhle se radeji obloukem vyhnu.
lukascoolarik napsal(a):
Každopádně palec nahoru za plakát. To je ale asi to jediné, čím mě tenhle "počin" zaujal. :-D
Jj, tohle se Novákům rozhodně vytýkat nedá, co do posterů, tak posledních pár let jsou mezi českými televizemi jednoznačně na špici. Dohání to, kam kvalita seriálů nesahá :) Ale jak říkám, důchodci, kteří mají úterky a čtvrtky Ordinaci, budou spokojení, už mají zábavu i na pondělky a středy :)
Mně se to líbilo. Když jsem to porovnával s Ohnivým kuřetem, tak drazí sousedé jsou trochu ve předu. kuře je dost barevný seriál, kde tá ulice celkově vypadá jak někde na Sezamově náměstí. Sousedé jsou vesnický seriál, a dokonce i tá zapletka má hlavu a patu. V kuřeti je toho dějového až moc, a připomíná to spíše telenovelu.
tak do těchto vod se radši nepustím
Balthazar6 napsal(a):
Tak tomuhle se radeji obloukem vyhnu.
souhlas
Tomuhle se mile ráda vyhnu.
Kdybych měl hodnotit pilot, tak dávám 20-30%. Byl to neskutečně dlouhý a otravný úvod s trapným pohřbem. Druhý díl šel ale v mých očích několikanásobně výš. Zápletka zajímavá - jo, některé postavy by mohly být míň otravné - a fungovalo překvapivě dost vtipů. "Čechrání hrobečku podle nové směrnice EU" bylo bezvadné :) Dialogy matkou a prosícím synem, který nechce zůstat na vesnici taky pobavily.
Takže po té úvodní bídě fakt zlepšení. Minimálně na úroveň Kuřete nebo těsně pod Doktora Martina.
milosh napsal(a):
Kdybych měl hodnotit pilot, tak dávám 20-30%. Byl to neskutečně dlouhý a otravný úvod s trapným pohřbem. Druhý díl šel ale v mých očích několikanásobně výš. Zápletka zajímavá - jo, některé postavy by mohly být míň otravné - a fungovalo překvapivě dost vtipů. "Čechrání hrobečku podle nové směrnice EU" bylo bezvadné :) Dialogy matkou a prosícím synem, který nechce zůstat na vesnici taky pobavily.
Takže po té úvodní bídě fakt zlepšení. Minimálně na úroveň Kuřete nebo těsně pod Doktora Martina.
Říkala jsem si, že by to od druhého dílu mohlo být lepší, děkuju za info. Každopádně to stejně zas spadne, protože známe Novu, kolik dílů dokáže vyprodukovat...