Horory nesleduji ani filmy, natož abych rozkoukávala seriály, ale Slasher jsem dala šanci a docela mě to zaujalo. Navíc se mi líbí, že se nebojí v prvních dvou dílech pozabíjet milé a sympatické postavy. Plus to jak se chodí radit do vězení na mě dýchá Mlčením jehňátek a jsem prostě zvědavá, co se z toho vyvrbí.
Tiež mi to pripadá až priveľmi béčkovo. Katie McGrath je síce pekná ale ako herečka ma nezaujala ani v Merlinovi a tam jej zlá rola aspoň trochu svedčala.
podla traileru mi to pride ako kopia Scream, a kedze sa mi Scream pozdaval tak dam asi sancu aj tomuto, v najhorsom prestanem pozerat po par dieloch podobne ako Shanaru(ked sa neda tak sa neda)
Docela nesouhlasím, tohle se mi zdá lepší než Harper's island...ten jsem pak ani nedokoukala, fakt mě to nebavilo.....
Tohle mě opravdu baví,maska Kata povedená,takže dávám palec nahoru.
Seriálový horor... Sem s ním! Rozhodně se na to těším, snad bude možné to za horor považovat.
Skončila jsem hned u toho horor...
Hororů mám momentálně až až- dokončit bakalářku a naučit se na státnice :D Ale možná se mrknu. Ono upřímně- v každém hororu kroutím hlavou nad tím, jak se postavy chovají. V každém je obligátní volání "Kdo je tam?" do "prázdného" domu/bytu a hraní si na hrdiny. Ale tady se hrdinka takto chová nejspíš schválně, přece jen, měla velmi pohnuté narození (div že přežila, vrah musel být gynekolog-porodník ne? :D ), takže má tu hranici trochu jinde. Obecně moc na horory nekoukám a pokud už jo, tak radši krváky než lekačky. Třeba s takovým Kruhem mám zkušenost, že po dokoukání filmu zazvonila naše domácí pevná linka...