V dodatku máte na pátek napsaného Chrise Evanse... Jenže ten má narozeniny až v červnu.
paju99 napsal(a):
V dodatku máte na pátek napsaného Chrise Evanse... Jenže ten má narozeniny až v červnu.
Opraveno, patří tam ten druhý Chris Evans :)
Moje nejoblíbenější čtení :)
Happy B-Day Cobie Smulders a Hayley Kyioko
Všechno nejlepší, Cobie, atd....opravdu, kde ty informace berete? Jak vždycky vyberete to nejvíc zajímavé....? :D
Zajímavé, nevěděla jsem, že Cobie byla modelka, vůbec bych jí na to netipla :-D
Díky za článek :) I když mi tam chybí Lady Gaga, té přeju všechno nejlepší ze všech nejvíc :)
Za poskytnutí informací ze svých soukromých sbírek k herečce Lucy Lawless srdečně děkuji uživatelce andromache :).
Všem jmenovaným všechno nejlepší.
Tolik skvělých herců a hereček má tenhle týden a na moje narozeniny nikdo... :( Ale tak pořád všechno nejlepší všem! :)
...tomu nemohl odolat, miluje humor. :D Takhle za sebou to zní vtipně.
Motna napsal(a):
...tomu nemohl odolat, miluje humor. :D Takhle za sebou to zní vtipně.
Proto tam dávám ty středníky :D
Drunk_Queen napsal(a):
Za poskytnutí informací ze svých soukromých sbírek k herečce Lucy Lawless srdečně děkuji uživatelce andromache :).
Ah díky za zmínku :D. Holt když je jednou člověk fanoušek a sběratel, tak by byla škoda se o ty informace nepodělit ne ;)?
Gareth David-Lloyd? Nic? Pche. (35 let.)
Foxley napsal(a):
Díky za článek :) I když mi tam chybí Lady Gaga, té přeju všechno nejlepší ze všech nejvíc :)
:D
Tuhle rubriku opravdu čtu pravidelně a ráda. Vždycky se totiž dozvím něco zajímavého.
Jen tak dál a oslavencům přeji vše nej :)