tento tyden se docela chytam :D,
jinak me prekvapila (jako zajimavost) info o uchu v kombinaci s dabingem ...
Pipa22 napsal(a):
tento tyden se docela chytam :D,
jinak me prekvapila (jako zajimavost) info o uchu v kombinaci s dabingem ...
Dabuje ve smyslu, že namlouvá postavy v komiksáčích, etc. Tam podle mě obě uši nepotřebuje :D.
tak tedy musím říct, že toto je plodné období na mé oblíbence:D
Abby je starší než Castle ?! :-) Tak to mě tedy překvapilo. Všem oslavencům vše nejlepší.
Zajímavé informace, ale upřímně role S. J. Parker jako Pretty Woman mě celkem děsí. :D
Tak některý věci jsem opravdu netušila, ale SJP jako Pretty Woman fakt ne-e. Zajímavé, jaký vliv na sledovanost měly hereččiny vlasy. Pamatuju si, že když jsem byla malá a koukala na to, tak se mi ty její vlasy taky vůbec nelíbily :-D Divím se, že neklesla sledovanost u TBBT, když měla Penny krátké vlasy, to bylo fakt děsný, vůbec jí to neslušelo.
To nikdo neocení představu Nathana v Tarzanovském oblečku? :D
Tentokrát nebudu nikoho vypichovat,všem přeji všechno nejlepší.
Drunk_Queen napsal(a):
To nikdo neocení představu Nathana v Tarzanovském oblečku? :D
Mám dobrou představivost, ale fotku bych ocenila :D
camelia5 napsal(a):
Mám dobrou představivost, ale fotku bych ocenila :D
You're welcome.
Drunk_Queen díky za tu fotku. Ta je skvělá :D
Upřímně, trochu zklamání, že se do 10 nedostala moje oblíbená Elizabeth Mitchell, jelikož mi přijde, že v tom seriálovém světě je poněkud známější než třeba Michelle Monaghan, ale dobrá tedy :) Jinak tedy to, že moje nejoblíbenější herečka (Elizabeth) a nejoblíbenější herec (Nathan) mají narozeniny ve stejný den, jsem věděl, ale stejně mě to vždy pobaví :) Jen škoda, že si pár dní nepočkali, aby je měli i stejně jako já! :D
Páni, hodně osobností, které znám :D Popravdě jsem na té fotce nepoznala Lee Paceho, vážně ne, vypadá skvěle! Všechno nejlepčejší!
Po dlouhý době hodně lidí co znám a tak mám komu přát k narozeninám. :D Jsem rád, když nedávno Patrick Duffy a teď Pauley nazpívali i nějaký song. Snad takových herců/hereček bude v dalších článcích víc.
Telka se mi zapnula na Nově Cinemě a zrovna jsem tam zahlédla Jima, jak se pomocí zpěvu zamýšlí, jestli je člověk, nebo muppet... Zajímavá podívaná :D