Greys mě dokáže neustále překvapovat,je to úžasný seriál :-)
Jn, čekal jsem od finále víc. Rodina od Annalise mě nebavila vůbec. Ale i tak bylo pár překvapení. A fakt jsem myslel, že ho najde Laurel v bytě mrtvého, taky docela překvapení a nervní scéna :D
Desperate houseman napsal(a):
Jn, čekal jsem od finále víc. Rodina od Annalise mě nebavila vůbec. Ale i tak bylo pár překvapení. A fakt jsem myslel, že ho najde Laurel v bytě mrtvého, taky docela překvapení a nervní scéna :D
Souhlas. Od finále bylo až moc očekáváno, tak pro to je to mírné zklamání. A k Laurel - já dokonce myslel, že ho najde oběšenýho :D
Desperate houseman napsal(a):
Tiež súhlasím. Práve som dopozerala a trošku som sklamaná, posledné epizódy boli lepšie. Annalise s rodinou som pretáčala, snáď som o nič neprišla. :D A k Frankovi - ako prišla Laurel k jeho dverám, tak si hovorím, že už bude koniec a plus som rátala s mŕtvolou na konci, tak že snáď to nebude on. Snáď ale oňho v seriáli neprídeme.
souhlasím rodina Annalise byla nudná a ta její matka hrozná :/ Až posledních pár minut bylo napínavých, jinak šeď a nuda...
Finále HTGAWMsice opravdu bylo na nic, ale neměli byste dát svoje příspěvky jako spoiler?