Tak celkem spokojenost :) Ono už i ty nominace přesně sedí na PCA, vypadá to neuvěřitelně komerčně :)
Překvapily mě dvě věci: Docela malá úspěšnost TVD a vítězství Persons of Interest - čekala bych spíš někoho z trojice OUAT/Revenge/TSC.
U mě právě taky celkem spokojenost. Jsem rád, že TVD nevyhrálo ani v jedné seriálové kategorii z těch dvou, rozhodně jsou právě lepší seriály. Nathan Fillion si to konečně zaslouží, takže když porazil Iana, taky mám radost... :) Vítězství Niny Dobrev je fajn, tady musím říct, že tohle si Nina určitě taky zaslouží, už i za to, jak dobře hraje právě v TVD Katherine. Navíc je to fajn dárek k narozeninám... a u ní je ta zajímavost, že původně ani nebyla nominována, nominovali ji tam až lidi. :) U new TV drama jsem taky nečekal, že vyhraje PoI, počítal jsem spíš s OUAT nebo Revenge. I když loni v této kategorii vyhrálo Hawaii Five-0, takže kriminálky prostě pořád jedou... :o)
Tak Nathanovi jsem to vážně moc přála, ve vítězství Castla jsem moc nevěřila, ale o to lepší to je :) Jinak jsem taky docela spokojená, možná bych to víc přála Once Upon a Time a New Girl (prašťěná Zooey je prostě dokonalá), ale ten Castle mi to vynahradil :) Ještě mě překvapilo, že nevyhrálo Game of Thrones...
Řeknu to asi takto: Pretty Little Liars? To jako vážně? :-D
Anetka888 napsal(a):
tak nad tým som sa aj ja dosť čudovala....ale Nathanovi to vážne prajem,tiež ma potešilo víťazstvo Hot in Cleveland a 2Broke girls
Ach, bože to himym a Leu též netřeba komentovat, prostě děs.
Ale jsem ráda za 2 broke girls :)
Tak mě hodně potěšilo několik prvních míst u seriálu Supernatural :D
Jsem ráda že vyhrál Castle, ale místo Neila Patricka Harrise a HIMYM bych tam dala Jima Parsona a TBBT, protože ty mám přece jenom radši :)
Anetka888 napsal(a):
People's Choice. Dokonce se divím, že to oproti předchozím ročníkům dopadlo až tak normálně...
USS Odyssea napsal(a):
Jsem ráda že vyhrál Castle, ale místo Neila Patricka Harrise a HIMYM bych tam dala Jima Parsona a TBBT, protože ty mám přece jenom radši :)
Já bych NPH nechala, ale místo HIMYM bych taky dala TBBT. Jinak k Pretty Little Liars... Hodně lidí mi to už doporučovala, ještě jsem nepodlehla, tak nemůžu posoudit, ale oblíbené je to asi hodně. Každopádně GoT bych tam viděla taky radši. Ale buď me rádi za vyšachování TVD a Secret Circle.
Taky jsem strašně ráda za Castla a Supernatural
Jak vidím tak Supernatural si zasloužilo své příčky :) Nina si to určitě zaslouží, když hraje dvojpostavu a každou s jinou povahou... Akorát bych místo HIMYM dala taky TBBT.
Tak já jsem taky moc ráda za Supernatural a HIMYM..:)
Já osobně jsem spokojená Nathan Fillion, Castle, jako třetí Criminal Minds a celkem to všechno sedí :)
Tak to já jsem radši, že to vyhrál Neil a HIMYM, protože zhruba od 4. série už mě TBBT nebaví tolik, co dřív. Oba seriály se dost opakují, ale u Sheldona a spol je to pro mě poslední dobou méně snesitelné.
Fruiko: Tak určitě mohlo být ještě hůř. Jen Dexter mě zamrzel, a u GoT se zdálo, že je to nový hit.
Takže moc gratuluju Nině :) super dárek k narozkám. Moje hlasy pro Revenge byly zbytečné.. :D Divim se, že nevyhrálo GoT; TBBT nebo Modern Family
v Favorite TV Comedy Actress jsem držel palce Courteney Cox, ale s tím jsem tedy počítal, že nevyhraje :D
Naprosto souhlasím s výsledky a spokojenost je na místě.
U TV drama - ( je mi to jedno, sleduji. A pokud ano, tak jenom House)
D. Actor a crimi - ( líbí se mi vítěztví Castla a Nathana a taky Bones)
New tv drama (OUAT - blahopřeji. tento serioš mě dostal!)
A taky se mi líbí pozice HIMYMu a P.Harrise, přece jen HIMYM mám radši.
Ke konci můžu jen říct, že jsem ráda, že i jiný diváci se mnou souhlasí...:)
Mam radost hlavně z HIMYM a NPH :) A taky z Lei a Niny. Jen mě mrzí, že nic nevyhrálo True Blood.
Mimochodem, já hlasovala dokonce několikrát a jsem s výsledky celkem spokojená. :)
Kdo hlasuje pro Supernatural, vid je to seriál kterej má na CW druhou nejhorší pozici ve sledovanosti?
Sal3m napsal(a):
Kdo hlasuje pro Supernatural, vid je to seriál kterej má na CW druhou nejhorší pozici ve sledovanosti?
Jenže vždycky měl velmi věrnou fanouškovskou základnu, i když malou :D
a když hlasují každý den...
Gratuluju HIMYM a Neilu Patricku Herrisovi :) (Katy Perry ne, tu nemám ráda :D)
mě nejvíc štve ta kačena z glee, ale jinak zrovna u serilu více méně dobré. u filmů horší.