Diskuze k článku Slyšte, slyšte: Bylo nás pět
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
20. 3. 2016 / 16:44:24 (před 8 roky)
off

Jo jo jo,s článkem naprosto souhlasím.Nedávno jsme si dávali maraton a smáli se u toho jak pitomci.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
20. 3. 2016 / 18:06:02 (před 8 roky)
on

Skvelý článok Honzo ;)

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
20. 3. 2016 / 20:01:53 (před 8 roky)
off

Taky díky za výborný článek. ;) Dneska už by takový seriál u nás tak dobře nikdo nenatočil. :/

Nyx
20. 3. 2016 / 21:52:28 (před 8 roky)
on
La.Volpe napsal(a):

Taky díky za výborný článek. ;) Dneska už by takový seriál u nás tak dobře nikdo nenatočil. :/

To asi preto, lebo teraz ich točia na kvantitu, nie kvalitu a to je veľká škoda.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
20. 3. 2016 / 22:02:00 (před 8 roky)
off
phoboska napsal(a):

To asi preto, lebo teraz ich točia na kvantitu, nie kvalitu a to je veľká škoda.

U nás na Slovensku, resp. v Česku? Nemyslím si, u nás neplatí ani jedno z tohto. U nás ich točia hlavne na hovno. :)))

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Nyx
20. 3. 2016 / 22:53:38 (před 8 roky)
on
inekafe napsal(a):

U nás na Slovensku, resp. v Česku? Nemyslím si, u nás neplatí ani jedno z tohto. U nás ich točia hlavne na hovno. :)))

Veď vravím, idú za kvantitou, nie kvalitou. Radšej natočia 150 častí na prd, ako 10 kvalitných. No ja som sa už zmerila s tým, že u nás už asi nič kvalitné nevznikne. Pokiaľ budú scenáristi písať také paškvili ako doteraz, tak tu a ani v Česku nič poriadne nevznikne.

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 3. 2016 / 22:54:48
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
20. 3. 2016 / 23:05:29 (před 8 roky)
off
phoboska napsal(a):

Veď vravím, idú za kvantitou, nie kvalitou. Radšej natočia 150 častí na prd, ako 10 kvalitných. No ja som sa už zmerila s tým, že u nás už asi nič kvalitné nevznikne. Pokiaľ budú scenáristi písať také paškvili ako doteraz, tak tu a ani v Česku nič poriadne nevznikne.

Šak ale bavíme sa o seriáloch, nie o epizódach konkrétneho seriálu. ;) Jasné, že keď má seriál 5000 častí v jednej sérii, nič dobré to asi nebude. Bavíme sa snáď o tom, že dnes sa netočí ani na kvalitu, ani kvantitu seriálov = tzn. netočí sa až tak veľa českých/slovenských seriálov. Aspoň mne to tak nepríde v porovnaní napr. s USA alebo Britániou. Čo je ale samozrejme veľké plus, keďže tam nie je ani štipec tej kvality, o ktorej sa tiež bavíme. ;D

Takže síce žiadna kvalita, ale aspoň tých seriálov nie je tak veľa. Pri amerických a britských seriáloch sa vždy nájdu solídne seriály a často dokonca aj nejaké tie pecky v každoročných balíčkoch. :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
21. 3. 2016 / 00:45:28 (před 8 roky)
off

Tenhle seriál jsem moc zbožňovala... ♥

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
21. 3. 2016 / 08:37:38 (před 8 roky)
off

tento seriál je skvělý a hudba pana Hapky se do něho báječně hodí

"Vím, že nic nevím."
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
21. 3. 2016 / 12:44:34 (před 8 roky)
off

Slyším, slyším hudbu dětství. Tohle mě naladilo do celého dne

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Hanka Krejčová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 3. 2016 / 17:38:00 (před 8 roky)
off

Tenhle seriál je bezkonkurenční :) znožňovala jsem ho jako malá a i teď jako dospělá ;) škoda, že ho málo opakují v televizi :(

M.Gamer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
22. 3. 2016 / 20:17:28 (před 8 roky)
off

Jojo souhlas, super seriál i hudba. Koukám na něj znovu a znovu, když ho opakují.

Fabec
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
23. 3. 2016 / 05:54:07 (před 8 roky)
off

Dobře udělaný seriál, dobrá kniha, mluvené slovo které vypráví F.Filipovský. Super. Si pamatuji kdy ve třetí třídě nám paní učitelka pouštěla Bylo nás pět na LP..

007.dany
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
25. 3. 2016 / 18:53:23 (před 8 roky)
off

Měl jsem krásné dětství.Miloval jsem knížku,seriál a hudbu.V dětství jsem seriál viděl několikrát a potom ještě později když jsem byl ve třeťáku a líbilo se mi to úplně stejně... :)

Dan
Editováno: 1x | Naposledy: 25. 3. 2016 / 18:54:45