Zrovna nedávno sem si dal zase maraton MacGyvera a RDA má prostě to své charisma a těžko ho bude někdo nahrazovat. Sem zvědav na jaké publikum budou seriál cílit a jestli to bude aspoň trochu koukatelný.
Jinak v článku překlep -
dvacetiletéoh
.
a samozřejmě černej sidekick, jaký jsou kvóty v USA pro černochy v seriálech?
Tohle prostě nemůže dopadnout dobře.
No nějak si nedokážu představit MacGyvera bez RDA. Uvidíme jak to dopadne.
Prečo kazia staré seriály?? Xena,24,MacGyver ..to nevedia nové natočiť? Nech nechajú staré na pokoji aj tak nový herci na nich nebudú nikdy mať ani z daleka !!
Mr.Gogo napsal(a):
Prečo kazia staré seriály?? Xena,24,MacGyver ..to nevedia nové natočiť? Nech nechajú staré na pokoji aj tak nový herci na nich nebudú nikdy mať ani z daleka !!
Súhlasím. Naša generácia vyrastala na týchto seriáloch. Ale dnešná generácia si tieto seriály nepustí vôbec, lebo sú pre nich nemoderné. Uvediem príklad z vlastnej skúsenosti, keď 12 ročné dievča povedala, že Titanic (1997 - Dicaprio, Winslet) pozerať nebude, lebo to je storočný film. Preto točia remaky a rebooty, aby tieto postavy poznali aj mladšie generácie. No a samozrejme, aby na tom zarobili.
Pro mě osobně MacGyver je a vždy bude RDA. To je asi jakoby chtěli udělat nové díly s O'Neillem. Ani nápad! Jelikož jsem díly X-Menů, kde on hraje, ještě neviděla, tak znám Lucase Tilla jenom z Hanny Montany :D (ano, velmi ponižující), což mu v mých očích rozhodně také nepomůže, abych ho dokázala jako náhradníka tolerovat ;) Zvědavost mi nedá, abych se na první díly nepodívala, ale myslím si, že zůstanu věrná původnímu seriálu.
Ne,ne,ne a ještě jednou ne.
Tak to bude zajímavé, většinou znovu udělaný seriál je slabým odvarem původního seriálu.
No, tak snad to nebude katastrofa...
A co na to Petty a Sellma ( švagrové Houmra ) :)))
Jdu blejt velebnosti.
Herca nepoznam ..ale zase 25 rocny hra 20 rocneho a povodne som myslel, ze to bude hrat aspon nejaky muz ..cize 30+ aby bolo jasne ze uz moze mat aj nejake tie vedomosti, ale premudrely akoze 20 rocny zasran .. tak to teda nie. Pilotu sancu dam, ale vazne iba koli nostalgii, pre nic ine.
Jak nám jde kazit klasiky-jejich nové heslo :)
Mr.Gogo napsal(a):
Naprosto souhlasím, taky mě už to štve....
Když si to ale vemnete, tak U.S.A ničí vše. Jestli seriály, tak filmy, protože je to v módě. Teďka se chystá nové zpracování Hříšnáku. Co pět let je to Robin Hood. Ale nikde jinde se to tak nepreferuje jako za velkou louží. Jen by mně zajímalo, který "rýmejk" se vydařil??
Fabec napsal(a):
Když si to ale vemnete, tak U.S.A ničí vše. Jestli seriály, tak filmy, protože je to v módě. Teďka se chystá nové zpracování Hříšnáku. Co pět let je to Robin Hood. Ale nikde jinde se to tak nepreferuje jako za velkou louží. Jen by mně zajímalo, který "rýmejk" se vydařil??
Třeba Hawaii Five-0 :)
Fabec napsal(a):
Battlestar Galactica
Šmarjá, MacGyver pro náctiletý, já se picnu. :( Proč když točí remake, tak tam musí nutně dosadit nějaký mlíčňáky?
Proč mám pocit, že to bude strašný fail? :-D Jinak MacGyver vždy bude RDA...
Tak pravý Mac je samozřejmě jen jeden, ale šanci tomu stejně dám. Třeba to nebude zas tak hrozné. Takový nový Knight Rider se mi i docela líbil. Teda první půlka série. Pak se to zlomilo a ani si nevzpomínám, jestli jsem to vůbec dokoukal.
Tohle ve mě vyvolalo jedinou otázku. Proč? Nechápu to. Vážně!
Jo jo Hawaii 5.0 sa podaril,sledujem pravidelne a dúfam že bude mať viav sérií ako pôvodný seriál,aspoň 10 ale to je asi tak všetko ...Amíci nevedia točiť nové seriály tak musia rebootovať staré noo nové nikto nemá záujem ak nerátam Flasha a Arrowa...a Supergirl celkom ujde ..napríklad CSI Cyber celkom stroskotalo ...
No vidíte, tak přece něco, ale co je smutnější, tak Hawaii Five-0 sem nikdy neviděl.