Tenhle seriálek se dost povedl,vždycky se hrozně nasměju.
Tak na to se kouknu... Ne, kecám, tu stanici nechytám. :D
nevím jestli to v ČR bude mít takový kouzlo jako Live přenos v USA.
Salem napsal(a):
nevím jestli to v ČR bude mít takový kouzlo jako Live přenos v USA.
Přesně. U první řady a většiny řady druhé bych to tak černě neviděl, ale ta energie, kterou měla třetí série, se bude v dabingu fakt těžko vyjadřovat.
Dabingovým obsazením se nechám překvapit (snad mile) a doufám, že nezabijou většinu vtipů. :-D
Ou, má to docela specifický vtip (hlavně live epizody).. tohle bude s levným dabingem katastrofa.
Btw- Modlím se za Kláru Jandovou na Bridgit Mendler. :)
Bože. Můj. Kdybych Undateable neznal a narazil na tohle v telce, tak to hned přepnu. Čekal jsem, že to bude špatný, ale takhle fakt ne. Ze všech postav měla nejlepší dabing Nicki, a ta ani není hlavní postava. Dannyho bych po pár dílech možná snesl, i když fakt nic moc, ale Justin? Ne, tohle fakt ne.
lukascoolarik napsal(a):
Bože. Můj. Kdybych Undateable neznal a narazil na tohle v telce, tak to hned přepnu. Čekal jsem, že to bude špatný, ale takhle fakt ne. Ze všech postav měla nejlepší dabing Nicki, a ta ani není hlavní postava. Dannyho bych po pár dílech možná snesl, i když fakt nic moc, ale Justin? Ne, tohle fakt ne.
Jako.. ono to není zas tak hrozné. :D Justina tedy nepřekousnu, ale věř mi, že to šlo nadabovat mnohem hůř. O zabitých vtipech teď nemluvě.. na to jsem si už u dabovaných sitcomů zvykl.