Flash mě dostal. :-D A ta scéna v Luciferovi se zpovědí byla celá skvělá. :-D
Opět výborný výběr. Nejvýš vyzdvihnu Den D, mám rád tyhle dvojsmysly. A Lucifer mě láká už delší dobu, ale pořád ne a ne se rozhoupat :D
La.Volpe napsal(a):
Opět výborný výběr. Nejvýš vyzdvihnu Den D, mám rád tyhle dvojsmysly. A Lucifer mě láká už delší dobu, ale pořád ne a ne se rozhoupat :D
A kolik času jsem strávil s překladem :D Vymyslet slovo na D, které zdánlivě připomíná rozhodnutí :D
Mě z výběru nejvíc pobavil Daredevil a Lucifer, asi se na ně budu muset podívat :)
Nejlepší je hláška z TWD :D
La.Volpe napsal(a):
A Lucifer mě láká už delší dobu, ale pořád ne a ne se rozhoupat :D
Už včera bolo neskoro, choď do toho ;)
Dnes veľmi dobrý výber. :) TWD ma dostalo, celý ten ich rozhovor "po tom", takže som to sem musel dať. :D A z ostatných ma dostal Schmidtov záder, už sa teším, keď sa k tomu dostanem. :D Podobné dvojzmysly nie sú nič nové hlavne pre 2 Broke Girls alebo Modern Family, kde aj často niečo vyberiem, ale potom sa mi to nechce prekladať, lebo je ťažké k tomu nájsť niečo rozumné. :D Good job, Pajky. ;D
A btw. chudák Ray Donovan. :D Ale tak beží to na káblovke, kde nezáleží až tak na ratingoch, a dostal 4. sériu, takže pohodka. :D
Dneska skvělý výběr :-D Nejlepší Flash, Lucifer, Daredevil a TWD :-D
Ta scéna se zpovědí byla celá skvělá a Milah s Emmou jakbysmet :D tenhle týden povedený výběr :)
Lucifer je kousek,překvapuje mě jen a jen v dobrém a taky OUaT,ten byl taky dobrej.
najlepší Lucifer, OUaT a TWD :D toto sa podarilo, veľmi dobrý výber :)
Jojo opět a zase Lucifer, ten mimo jiné perlil skoro v každém okamžiku a samozřejmě po pauze Castle, děkuji za ten výběr :)
sarhod79 napsal(a):
Jojo opět a zase Lucifer, ten mimo jiné perlil skoro v každém okamžiku a samozřejmě po pauze Castle, děkuji za ten výběr :)
Niet zač ;)
Hláška z OUaT nemá chybu :)
Scéna z OUaT je za mě nejlepší. Pokud se nic nezmění, tak bych ji viděla i na scénu měsíce. Přetočila jsem si to snad 8x a smála se jak blázen. :D
Moc se mi líbil castle, lucifer a daredevil :)
crazy fan napsal(a):
Scéna z OUaT je za mě nejlepší. Pokud se nic nezmění, tak bych ji viděla i na scénu měsíce. Přetočila jsem si to snad 8x a smála se jak blázen. :D
lepšie než dáka telenovela =D
Hláška z Flashe ve mně vyvolala upřímný záchvat smíchu, ale skvěle jsem se pobavila u všeho, díky za článek :).
Spoiler z OUAT! To mám z toho, že jsem to ještě nedohnala do současnosti. :( Ale hláška skvělá, to uznávám.
Kahlan napsal(a):
lepšie než dáka telenovela =D
To tedy, díky za její zařazení. :)
Pokud mě něco dokáže na OUaT pobavit opravdu vždy, tak je to vysvětlování rodinných vztahů :D
milosh napsal(a):
Pokud mě něco dokáže na OUaT pobavit opravdu vždy, tak je to vysvětlování rodinných vztahů :D
Tam je příbuzný každý s každým. Doslova. Jenom v tomto seriálu může být jedna osoba vaším vlastním rodičem, nevlastním prarodičem a přiženěným bratrancem zároveň :D
Tento týden pro mne vítězem byl Eugene, protože jeho "zakousnutí" pro věc bylo bombastické :D Lucifer perlí v každém díle a Daredevil, ačkoli je většinu času temný, tak jako svět jeho představitele, překvapí vždy nějakou dobře mířenou hláškou :)
crazy fan napsal(a):
To tedy, díky za její zařazení. :)
nz, ja rada =D