Diskuze k článku Zlaté glóby 2012 - vítězové
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
16. 1. 2012 / 08:37:46 (před 12 roky)
off

Fakt, že jsem se zařadil mezi 30% s 0% úspěšností tipování svědčí o tom, že moudrý člověk netipuje podle toho, co by chtěl, ale podle toho, jak odhadne, že budou tipovat ostatní (včetně zájmových skupin). Z předchozí věty plyne, že se mezi moudré jedince neřadím :-(

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Vojťas
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
16. 1. 2012 / 09:39:24 (před 12 roky)
off

Já jsem se také rozmýšlel, jestli tipovat podle toho, co si MYSLÍM, že vyhraje, nebo podle toho, co CHCI aby vyhrálo. ... Nakonec vyhrálo tipování CHTĚNÝCH výherců a ještě, že jsem to udělal, protože bych se jinak proklínal! :-D ..... Za HOMELAND jsem strašně rád - hlavně výkon Claire Danes v posledních epizodách byl neSKUTEČNÝ! .... Jediné zklamání vidím v Matt LeBlancovi, jehož výstup v EPIZODÁCH mě vůbec neoslovil!

Janny
Dlouholetý uživatel | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
16. 1. 2012 / 10:37:08 (před 12 roky)
off

Teda, nečekala jsem, že to dopadne takhle, protože všechna z mých správných tipování bylo to, čemu jsem opravdu přála :) a vždycky co jsem už i dřív chtěla, aby vyhrálo, mělo bohužel smůlu, tudíž mě tento výsledek opravdu překvapil a hodně potěšil :)

puf-muf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
16. 1. 2012 / 12:44:14 (před 12 roky)
off

Som dosť prekvapený ako to skončilo:)

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Saleas
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 1. 2012 / 16:58:04 (před 12 roky)
off
Vojťas napsal(a):

Jediné zklamání vidím v Matt LeBlancovi, jehož výstup v EPIZODÁCH mě vůbec neoslovil!

Neoslovil je slabé slovo. Ze seriálů, co jsem minulý rok viděl, byli horší snad jen Charlieho andílci a jak mohl seriál dostat ještě nominaci na nejlepší komedii/muzikál, je mimo mé chápání.

Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
16. 1. 2012 / 18:05:38 (před 12 roky)
off

No, tak jak vidím, (jsem dost překvapena), protože není možné že sleduju naprosto odlišné seriály.

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
Meimei
Uživatel od první verze | Cool level: 56 | Richard Castle
16. 1. 2012 / 18:25:16 (před 12 roky)
off

2 trefy, víc než jsem očekávala :D

Does this darkness have a name? Is it your name?
Dubov
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
16. 1. 2012 / 18:51:43 (před 12 roky)
off

Idris zaslouženě, v Lutherovi je brilantní.

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
16. 1. 2012 / 22:15:18 (před 12 roky)
off

Měla jsem si zkusit tipnout, odhadovala jsem celkem přesně....:)

DRAGON
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 9. 2012 / 09:56:47 (před 12 roky)
off

Až raz sa mi podarilo tipnúť správne XD

"Did I ever tell you the definition of Insanity? Insanity is doing the exact same f***ing thing over and over and over again, expecting, s**t to change. That is crazy!" Vaas (Far Cry 3)