Fakt, že jsem se zařadil mezi 30% s 0% úspěšností tipování svědčí o tom, že moudrý člověk netipuje podle toho, co by chtěl, ale podle toho, jak odhadne, že budou tipovat ostatní (včetně zájmových skupin). Z předchozí věty plyne, že se mezi moudré jedince neřadím :-(
Já jsem se také rozmýšlel, jestli tipovat podle toho, co si MYSLÍM, že vyhraje, nebo podle toho, co CHCI aby vyhrálo. ... Nakonec vyhrálo tipování CHTĚNÝCH výherců a ještě, že jsem to udělal, protože bych se jinak proklínal! :-D ..... Za HOMELAND jsem strašně rád - hlavně výkon Claire Danes v posledních epizodách byl neSKUTEČNÝ! .... Jediné zklamání vidím v Matt LeBlancovi, jehož výstup v EPIZODÁCH mě vůbec neoslovil!
Teda, nečekala jsem, že to dopadne takhle, protože všechna z mých správných tipování bylo to, čemu jsem opravdu přála :) a vždycky co jsem už i dřív chtěla, aby vyhrálo, mělo bohužel smůlu, tudíž mě tento výsledek opravdu překvapil a hodně potěšil :)
Som dosť prekvapený ako to skončilo:)
Vojťas napsal(a):
Jediné zklamání vidím v Matt LeBlancovi, jehož výstup v EPIZODÁCH mě vůbec neoslovil!
Neoslovil je slabé slovo. Ze seriálů, co jsem minulý rok viděl, byli horší snad jen Charlieho andílci a jak mohl seriál dostat ještě nominaci na nejlepší komedii/muzikál, je mimo mé chápání.
No, tak jak vidím, (jsem dost překvapena), protože není možné že sleduju naprosto odlišné seriály.
2 trefy, víc než jsem očekávala :D
Idris zaslouženě, v Lutherovi je brilantní.
Měla jsem si zkusit tipnout, odhadovala jsem celkem přesně....:)