Superflash bol úžasný!! Chýbala tomu jediná vec, viac Kara/Barry scén! :P A teším sa na ďalší crossover, ktorý skrátka musí byť! ;)
nepozerám Supergirl ale tú časť som si pozrel bola super zábavná proste ako Flash len možno ešte viac zábavnejšia :) Rád by som videl Karu aj vo Flashovi poprípade jeden veľký crossover kde by bol Flash/Supergirl/Green Arrow a ďalší :)
Superflash se opravdu povedl. Kara a Barry byli úžasní.
Tí dvaja su ako stvorený pre seba. Bola radost pozerat každu jednu scenu s nimi. Bol by to najlepši diel, keby tam nepchali stale Jamesa, či ako sa vola. Ten herec je hrozny. Dufam že posluchnu hlas divakov a zametu ho pod koberec...
Supergirl jsem začala sledovat ted' a je to moc povedené,takže jen at' stoupá.
Řeknu to jasně! Ti dva by se měli dát dohromady, protože ta chemie mezi nimi byla neskutečná! Supergirl a Flash spolu byli jako dva nejlepší parťáci!
Ty jo, tak to byl hodně dokonalý díl, souhlasím taky se mi moc líbily společné scény Kary s Barrym. Barry je fakt krasavec, asi se budu muset začít koukat na seriál Flash. Ale holt se musel vrátit do svého světa a Kara má Jamese, který mi teda zas tak nevadí. Ale je fakt, že dvěma hrdinům by to spolu slušelo víc ;-)
spike napsal(a):
Řeknu jasně! Ti dva by se měli dát dohromady, protože ta chemie mezi nimi byla neskutečná! Supergirl a Flash spolu byli jako dva nejlepší parťáci!
Amen, bro!
Crossover Supergirl a Flashe se velmi povedl, doufám, že se brzy dočkáme dalšího. Scény mezi Karou a Barrym byly super!
Supergirl som prestal pozerať po druhom diele je to priveľmi detské a tupé ale časť s Flashom bola v pohode i ked jediná Supergirl je pre mňa Laura Vandervoort