Diskuze k článku Novinka pod lupou: Wynonna Earp
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
3. 4. 2016 / 16:21:36 (před 8 roky)
off

s hodnotenim suhlasim. uvidim ci sa casom priklonim vysie alebo nizsie. inak policajt je samozrejme k rasovej rovnovahe cernoch. a ta segra .. no ja neviem ale ktory normalny clovek striela s brokovnicou a ani nevie na koho ..okrem toho akoze nikoho netrafi co pri rozptyle brokov neviem ci je mozne vobec nikoho netrafit. Uvodna scena bola fakt dobra a navnadila krasne temna atmosfera .. hlavne kedze som to pozeral asi o tretej rano :D ... no zbytok casti .. co ja viem .. a tiez chlasta a samozrejme ma flasu whysky vypitu a samozrejme nic jej nie je .. jessica Jones aspon bola na druhy den K.O: .. teda ona bola K.O. stale :D .. pretoze ked nemala opicu tak chlastala :D.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
3. 4. 2016 / 16:27:26 (před 8 roky)
off

Mimochodem, Purgatory (Očistec) jako název městečka je naprosto skvělá volba, ale to je předpokládám převzato z komiksů :))

teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
3. 4. 2016 / 17:34:17 (před 8 roky)
off

Musím říci, že po pilotu jsem čekala nižší hodnocení. Na to jak jsem se těšila, z toho vyšla celkem slabota. Drsnou hlavní hrdinku jsem tam teda neviděla. Ono někoho obléknout drsně ještě neznamená, že takový je. Můj názor. I její vlastní sestra měla víc kuráže. Navíc asi vážně nepřekousnu ty její umělé kopy vzduchem. Ještě mrknu na pár dílů. Myslím, že by bylo více ku prospěchu, Kdyby se k té své drsné a bojovné stránce dostávala postupně, né jí rovnou přitlačit na pilu.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
3. 4. 2016 / 17:53:54 (před 8 roky)
off

Určitě vyzkouším,neříkám,že u toho zůstanu,ale šanci dám.

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Joey Sid
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
4. 4. 2016 / 00:12:35 (před 8 roky)
off
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
4. 4. 2016 / 09:31:15 (před 8 roky)
off
Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
5. 4. 2016 / 11:47:18 (před 8 roky)
off

Tak hrozný to nebylo. Ještě tomu dám šanci.

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 4. 2016 / 11:47:34
Natálie Kasalová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
8. 4. 2016 / 09:04:12 (před 8 roky)
off

tak jsem byla natesena a zas zklamana, proste lovci duchu nic se jim nevyrovna i kdyz v zenskym podani by se mi to libilo, cekala jsem neco mezi Buffy a Winchestrama a ono to bylo spis divny. Segra strili od boku, tahle strilet neumi jen jako drsna a chlasta. no par dilu jeste dam, ale jinak velke minus.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 4. 2016 / 16:33:55 (před 8 roky)
off

O seriálu jsem si nic nezjištovala, ani neznám komiks, ale při prvním pohledu na poster jsem se lekla, že by to mohla být podobná zhovadilost jako Killer Women. Naštěstí jsem se na to podívala a je to celkem dobrý, ale na pravidelné sledování to u mě není, leda až budou nějaký moje seriály pauzovat.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 1x | Naposledy: 13. 4. 2016 / 16:34:20