Deamon i Megane jsou ještě v pohodě. Ale jmenovat se Esmeralda, to bych vraždila... :-D
Státní žalobci ve Francii se evidentně hodně nudí :)
Mě to celé přijde úplně absurdní teda :) I kdybych si pojmenovala dítě Satánek :D Tak co je komu do toho?:-O:)
No to pak chudák to dítě. V tomhle případě jsem teda na straně soudů, kdybych se měl narodit jako Satánek nebo Deamon a soud to zakázal, byl bych mu docela vděčnej. Na Megane nic špatného nevidím a jmenovat se Esmeralda je prostě pešek. To se pak těm vtipům typu: ''Chodí to po lese a naráží to od stromu do stromu, co je to'' asi jen tak nevyhneš. :D
xtomas252 napsal(a):
No to pak chudák to dítě. V tomhle případě jsem teda na straně soudů, kdybych se měl narodit jako Satánek nebo Deamon a soud to zakázal, byl bych mu docela vděčnej. Na Megane nic špatného nevidím a jmenovat se Esmeralda je prostě pešek. To se pak těm vtipům typu: ''Chodí to po lese a naráží to od stromu do stromu, co je to'' asi jen tak nevyhneš. :D
Tak počkej, až budu mít jednou dítě, udělám mu ze života horor a pojmenuju ho asi NIKITA :D Ta to bude mít chudák těžký, celej život se jí někdo bude ptát "Kdy už bude hotová":D
haroska napsal(a):
Tak počkej, až budu mít jednou dítě, udělám mu ze života horor a pojmenuju ho asi NIKITA :D Ta to bude mít chudák těžký, celej život se jí někdo bude ptát "Kdy už bude hotová":D
No moc se netěš, za takovýhle verbální týrání ti ho sociálka zabaví ještě v porodnici. :D
xtomas252 napsal(a):
No moc se netěš, za takovýhle verbální týrání ti ho sociálka zabaví ještě v porodnici. :D
Pche, v týhle republice nemá nikdo smysl pro černej humor :D
haroska napsal(a):
Pche, v týhle republice nemá nikdo smysl pro černej humor :D
Věděl bych o někom, kdo holduje hnědýmu. :D :D :D
xtomas252 napsal(a):
Věděl bych o někom, kdo holduje hnědýmu. :D :D :D
Nevynášej tu naše soukromé rozhovory do kakáče!:D
To už i tady? A zase hnědej? Toho už mám fakt dost. :D
Jinak lidi jsou magoři a nemusím ani chodit daleko. I zde bych mohla ukázat prstem, takže se moc nesmějte, pak chci vidět rodné listy vašich dětí.
Že nezakažou Alžběty, Květy, Pepiny, Pepíky a další. To je taky týrání.
Anetka888 napsal(a):
To už i tady? A zase hnědej? Toho už mám fakt dost. :D
Jinak lidi jsou magoři a nemusím ani chodit daleko. I zde bych mohla ukázat prstem, takže se moc nesmějte, pak chci vidět rodné listy vašich dětí.
Že nezakažou Alžběty, Květy, Pepiny, Pepíky a další. To je taky týrání.
Ty jo, myslíš, že ještě někdo pojmenuje svoje dítě PIPINA?:))) No to je moc:D Mě chtěl ,můj otec vtipálek pojmenovat "Kunhúta" naštěstí mu to maminka pak rozmluvila :)))
haroska napsal(a):
Ty jo, myslíš, že ještě někdo pojmenuje svoje dítě PIPINA?:))) No to je moc:D Mě chtěl ,můj otec vtipálek pojmenovat "Kunhúta" naštěstí mu to maminka pak rozmluvila :)))
a Kunhúta se ti nelíbí? takový hezký středověký jméno.. :D
haroska napsal(a):
Mě chtěl ,můj otec vtipálek pojmenovat "Kunhúta" naštěstí mu to maminka pak rozmluvila :)))
:D Tak to je drsný, ještě že máš rozumnou maminku :D :D
Ale tak to by se mohli soudit s každým.. třeba Gwyneth má taky dceru Apple, tak ji mohli zažalovat, že se jméno nápadně podobá značce elektroniky :D
ragelly napsal(a):
:D Tak to je drsný, ještě že máš rozumnou maminku :D :D
Ale tak to by se mohli soudit s každým.. třeba Gwyneth má taky dceru Apple, tak ji mohli zažalovat, že se jméno nápadně podobá značce elektroniky :D
No strááášně bych svýho tátu milovala za to no :D A jinak zrovna to Apple se mi strašně líbí, i když jí za to kde kdo odsuzoval.
haroska napsal(a):
A jinak zrovna to Apple se mi strašně líbí, i když jí za to kde kdo odsuzoval.
mně se to taky líbí.. a její syn se myslim menuje Mojžíš (Moses).. kreativní maminka :)
Frozen99 napsal(a):
mně se to taky líbí.. a její syn se myslim menuje Mojžíš (Moses).. kreativní maminka :)
Tak když už se někdo může jmenovat Mojžíš, nevidím důvod aby se jeden nejmenoval Satan. Například v rámci jedné rodiny :D
Pořád lepší Deamon, nebo Satan, než třeba Lucifer :D to už by bylo moc :D
Deine napsal(a):
Pořád lepší Deamon, nebo Satan, než třeba Lucifer :D to už by bylo moc :D
Lucifer... hmmmm :))))) Tak to už je fakt moc krutý :D
No... Deamon je podle mě jméno v pohodě ale já bych třeba dceru nejraději pojmenoval Buffy a syna Spike nebo Dexter ale asi by mě pak neměli moc v lásce. :-D
spike napsal(a):
No... Deamon je podle mě jméno v pohodě ale já bych třeba dceru nejraději pojmenoval Buffy a syna Spike nebo Dexter ale asi by mě pak neměli moc v lásce. :-D
Tak Dexter bych se bála pojmenovat , protože bůh ví, co by se z toho pak vylouplo :)))
spike napsal(a):
Myslím, že Dexter by ti to v pubertě určitě vysvětlil. :D
Anetka888 napsal(a):
Myslím, že Dexter by ti to v pubertě určitě vysvětlil. :D
To máš vlastně pravdu, ale třeba bych měl štěstí a řídil by se kodexem. :-D
a pak že američani mají absurdní soudní pře. deamon je normální. neřeknu, když ti američani pojmenovali syna adolf hitler, ale tohle...
ševča napsal(a):
a pak že američani mají absurdní soudní pře. deamon je normální. neřeknu, když ti američani pojmenovali syna adolf hitler, ale tohle...
Někdo pojmenoval svoje dítě po Adulfu Hitlerovi??????
haroska napsal(a):
Někdo pojmenoval svoje dítě po Adulfu Hitlerovi??????
Ano je to bohužel tak, Američani jsou blázni.
http://zpravy.idnes.cz/cukrar-odmitl-upect-dort-malemu-hitlerovi-fjc-/zpr_archiv.aspx?c=A081218_135622_zajimavosti_stf
http://www.novinky.cz/koktejl/248955-rodice-maleho-adolfa-hitlera-prisli-o-vsechny-deti.html
ševča napsal(a):
neřeknu, když ti američani pojmenovali syna adolf hitler
tak tohle mi vyrazilo dech
Adolf Hitler? A to jako vážně? :DD
Michalenka napsal(a):
Adolf Hitler? A to jako vážně? :DD
Přečti si ty odkazy, vážně ho tak rodiče pojmenovali a taky na to doplatili.
spike napsal(a):
třeba by pak prorazili do Hollywoodu s takovýma jménama :))
taky si myslím, kdo si pamatuje nějakou janu apod. Když tady tak čtu ty jména, tak jsem si vzpomněla na seznam u nás povolených jmen a nejvíc mě asi dostalo jméno pro děvče Ria
Jen se koukněte, jak se někteří mstí na dětech xD
Michaela Ještěrka napsal(a):
taky si myslím, kdo si pamatuje nějakou janu apod. Když tady tak čtu ty jména, tak jsem si vzpomněla na seznam u nás povolených jmen a nejvíc mě asi dostalo jméno pro děvče Ria
u nás není seznam. ségra měla praxi na matrice a prý můžeš dát jakékoliv jméno, pokud prokážeš, že je kdekoliv na světě uznané.
ševča napsal(a):
u nás není seznam. ségra měla praxi na matrice a prý můžeš dát jakékoliv jméno, pokud prokážeš, že je kdekoliv na světě uznané.
Tak tohle je dobré vědět... já mám třeba adoptovanou dceru a ta se jmenuje Namazula Jamia :)
haroska napsal(a):
Tak tohle je dobré vědět... já mám třeba adoptovanou dceru a ta se jmenuje Namazula Jamia :)
vidíš. díky tomu se meze nekladou, to je fakt, ale prokazování takových jmen musí stát za to.
http://www.videacesky.cz/skece/louis-ck-jmena-deti
http://wulffmorgenthaler.com/strip/2011/10/30/
:D
Harrie napsal(a):
http://wulffmorgenthaler.com/strip/2011/10/30/
OMG! :D
Harrie napsal(a):
http://www.videacesky.cz/skece/louis-ck-jmena-deti
"Ladies & Gentleman" :D