Hned dvě Voldemortí reference v jednom týdnu? :D
reallyreallychildish napsal(a):
Hned dvě Voldemortí reference v jednom týdnu? :D
A tuším vo Flashovi splietali ešte niečo s dementorom :'D
Inak peckové hlášky, najviac ma pobavila z Arrowa, toho som ešte nevidela, ale teším sa teda na to. :D A B99 mal zase raz parádnu epku, dobre vybratá hláška. :)
Pridávam ešte hlášku z AoS ;)
(Mack a Fitz stojí u kráteru s troskama, které zbili po budově která implodovala)
Mack: Vezmeme ty trosky s sebou? Na výzkum?
Fitz: No jasně, můžeme, teda jestli jsi posiloval. Protože to váží asi sto tisíc tun. Je to budova.
Mack: Tak teda ne.
Ešte som mal pripravenú jednu, typický Stan (American Dad). :'D
(Stan a Hayley spolu rybaří.)
Hayley: Tohle je hezké. Chtěla jsem s tebou jít, protože, no, je celkem vzácné, když my dva...
Stan: Mluv tišeji. Děsíš ryby.
Hayley: (tišeji) Je vzácné, když...
Stan: Tišeji.
Hayley: (ještě tišeji) Je tak vzácné...
Stan: Příliš tiše! Zní to, jako bys proti nim kula pikle. Budou paranoidní!
Samozřejmě Lucifer, ale hlášky z Arrowa i Supergirl byli dobré, děkuji za skvělý výběr
Voldemort zmíněný ve dvou seriálech,to už je pecka :) :) :)Lucifer i Oliver mě opět dostali.
Mě spíš zarazilo Oliverovo divení se nad existencí filmů. Jestli dobře počítám, tak zmizel 2007 a to v kině běžel už 5.díl.
Tak ešte aj ja pridám, čo som mal ešte pripravené ;) Supergirl dávala jednu hlášku za druhou tento týždeň! :D
(V kancelári Cat Grant stojí Kara, Barry, James, Winn)
Cat: Všichni čtyři tu stojíte, nic neděláte. Vypadáte jako atraktivní, neškodné, rasově různorodé obsazení seriálu na stanici CW. (Pozrie sa na Barryho) Kdo jsi?
Kara: To je můj bratranec.
James: Můj bratranec.
Winn: Můj bratranec.
Barry: Ne. Jmenuji se Barry Allen. Ve skutečnosti nejsem ničí bratranec. Jsme jen dobří přátelé.
Kara: Jo. Občas mi to přijde, jako rodina.
Kara: Do záznamu, byla jsem tu první.
Barry: Jo, oběhl jsem blok, abych zkontroloval perimetr. Takže technicky jsem tě nechal dorazit první.
Barry: Jeden za všechny a všichni za... Máte tu Tři mušketýry že jo?
Kara: Všichni za jednoho.
(Flash a Supergirl, prišli oslobodiť Cat Grant, ktorú držia Livewire a Silver Banshee. Všetky sú ženy okrem Barryho)
česky
Barry: Ahoj, Sparky! Shrieky, čau. Co kdybyste odstoupily od té milé dámy? Vyřešíme to jako ženský. (Kara sa na neho začudovane pozrie) Co? Je vás tu víc než mě.
Arrow a Supergirl TOP hlášky :D
Hlášky z Supergirl, Better Call Saul a Sleepy Hollow nemají chybu :D
Už bych se někdy mohl kouknout na Lucifera, snad v každým článku tu má hlášku :D
A.R.G.U.S. napsal(a):
Hlášky z Supergirl, Better Call Saul a Sleepy Hollow nemají chybu :D
Už bych se někdy mohl kouknout na Lucifera, snad v každým článku tu má hlášku :D
Nie snáď, ale v každom :) Odkedy som ho začala pozerať sa tu pretŕča nonstop :)
inekafe napsal(a):
Ešte som mal pripravenú jednu, typický Stan (American Dad). :'D
(Stan a Hayley spolu rybaří.)
Hayley: Tohle je hezké. Chtěla jsem s tebou jít, protože, no, je celkem vzácné, když my dva...
Stan: Mluv tišeji. Děsíš ryby.
Hayley: (tišeji) Je vzácné, když...
Stan: Tišeji.
Hayley: (ještě tišeji) Je tak vzácné...
Stan: Příliš tiše! Zní to, jako bys proti nim kula pikle. Budou paranoidní!
tahle se mi libila nejvic - z nabidnutych ;-)