Jestli se 10. série ponese ve stejném duchu jako ta 9., tak to potěš pánbůh.
mně přišla devítka skvělá, nutila mě smát se, brečet i přemýšlet a to je myslím dostatečné. Ale musím přiznat, že mi dlouho trvalo, než jsem se k ní dokopala :D
Devítka nic moc,tak nevím
U mňa je 9. najlepšia séria seriálu! Hlavne vďaka tým dvojčastiam, kde sa mohol lepšie rozvinúť príbeh! ;)
Ddoufam, že se nová série povede. Uprime 9 mě vcelku zklamala. No uvidíme, doufám, že mě příjemně potěší.
mna deviatka vobec nezaujala, ani novy doktor, ani clara... dufam ze desiatka bude lepsia
Jestli se 10. série bude podobat té 9., tak je to naprosto skvělé! Osobně ji totiž považuju za pravděpodobně nejlepší sérii, čili se neskutečně těším! :) Ale už by mohli ukázat i tu novou společnici.. :D
Snad to bude lepší než devátá série, která byla taková nemastná, neslaná a jen sem tam se jim něco povedlo...
Zní to zajímavě. Devítka se mi líbila, ale nemůžu říct, že ve mně zanechala takový dojem jako série s předešlým showrunnerem, ale to bude chyba asi na mé straně.
9. sérii jsem ještě neviděla , ale celkem mě zajímá kdo bude nová společnice doktora.
Mně se 9. série moc líbila, Capaldi se ukázal být skvělou volbou na Doctora, a dvojdíly tomu taky pomohly :)
Hmmm... tak to by nová společnice mohla být hipster. :D
Capaldi je skvělý Doctor, a proto mě mrzelo, když mu v 8. a 9-té sérii zavazela Clara. Já jí neměla ráda od prvního okamžiku, a kdyby ji vykopli dřív, tak by dobře udělali. Teď jen doufat, že nový společník bude lepší (ale to bude po Claře každý :D ) a s Doctorem se rychle sžije. Moc se na 10.sérii těším! :))