Přesně na tyto zprávy čekám už od finále poslední řady. :D Jupí!
Skvělé! Tak to je pomalu čas, abych si opět projel předchozí série ;-)
Už bylo načase :D
Tá fotka nemá chybu :-D
Showrunner Steven Moffat loni prozradil, že na nás čeká spousta překvapení.
Já myslim, že největší překvapení by bylo, kdyby 5 série byla jenom rok po tý 4. ;)
nevermore napsal(a):
Showrunner Steven Moffat loni prozradil, že na nás čeká spousta překvapení.
Já myslim, že největší překvapení by bylo, kdyby 5 série byla jenom rok po tý 4. ;)
Pravděpodobně s fanoušky zatočí a největší překvapení bude, že premiéra bude ne za rok, ale za čtyři roky :'D
marzus napsal(a):
Tá fotka nemá chybu :-D
souhlas :-),
jinak fajn zprava
Už by to chtělo nové díly, protože ten film ze začátku roku byl jen těžké zklamání...
Zaplat´ pánbůh....byly vyslyšeny mé modlitby.
Vůbec největší a nejlepší překvapení by bylo, kdyby si Moffat svá "překvapení" strčil za klobouk. Ale to určitě neklapne :(
To je jistě dobrá zpráva, ale jak znám Moffata, je docela dobře možné, že si z nás jenom vystřelil a nakonec se čtvrté série dočkáme někdy po stoletým výročí Doctora Who. :)
Hurá! Jen ať se chlapci pěkně činí, už se nemůžu dočkat!
Jinak fotka fakt super, strašně mě pobavila :D
Nevada napsal(a):
Vůbec největší a nejlepší překvapení by bylo, kdyby si Moffat svá "překvapení" strčil za klobouk. Ale to určitě neklapne :(
Po prekvapivom zastrelení neozbrojeného človeka si taktiež nie som istý, či sa teším na Moffatove ďalšie prekvapenia :D Každopádne na samotného Sherlocka sa teším neskutočne !
Tak ať jim přeje počasí a pěkně to odsejpá! Když pohnou ve střižně - už aby bylo prvního ledna, resp. druhýho, přece jen dávám přednost dabované verzi. Pokud se teda ČT zase vytáhne a nezaspí. Těším se!
To je dobrá zpráva! Snad nebudou další posuny, neskutečně se těším. Ta úvodní fotka je fakt výborná ;o).
HURÁ!
Nedávno se mě někdo zeptal, jakej že je ten Sherlock, když jsem mu řekla, jak dlouhé je čekání na další řady, asi ho to trochu odradilo. :D