Sakra, obnovte už ten Limitless! :-D Tak skvělý díl a takový pokles... To mi hlava prostě nebere.
lukascoolarik napsal(a):
Sakra, obnovte už ten Limitless! :-D Tak skvělý díl a takový pokles... To mi hlava prostě nebere.
Mne zase hlava neberie, že vždy všetci píšu, ako mali skvelé epky ich obľúbených seriálov pokles.. Ale veď tí ľudia, čo si to nezapli v telke, predsa nemohli vedieť, aká skvelá epizóda bude, no nie? :D
No snad ho obnoví, prostě musí :). V mém žebříčku letošních novinek je Limitless N1, tak ho koukejte obnovit!!
Ou, Agenti ma mrzia :(
Ty agenti... Vzchopte se trošku
Do utajení... trefný, ale smutný. Tahle parta si zaslouží víc :(
co se vysílalo že většina seriálu měla pausu a ty který neměly tak měli pokles?
Salem napsal(a):
co se vysílalo že většina seriálu měla pausu a ty který neměly tak měli pokles?
Jen reprízy a na Foxu jel místo komedií speciál k American Idolu.
Limitless,Limitless....co to sakra?????
ragelly napsal(a):
Jen reprízy a na Foxu jel místo komedií speciál k American Idolu.
takže to bylo kvůli Idolu?
Lill napsal(a):
Mne zase hlava neberie, že vždy všetci píšu, ako mali skvelé epky ich obľúbených seriálov pokles.. Ale veď tí ľudia, čo si to nezapli v telke, predsa nemohli vedieť, aká skvelá epizóda bude, no nie? :D
Po tom, jak skončila minulá epizoda, to snad mohli tušit. :-D Plus se taky vysílají nějaké ty trailery apod.
Salem napsal(a):
takže to bylo kvůli Idolu?
Pochybuju, mělo to rating jen 1.4-1.5, to konkurenci neohrožuje. Lidi asi neměli chuť na seriály :)
ragelly napsal(a):
Pochybuju, mělo to rating jen 1.4-1.5, to konkurenci neohrožuje. Lidi asi neměli chuť na seriály :)
jenom mi přijde divný že v USA daj přednost reprízám který už jsou mnohdy na netu před premiérami, měli všichni pokles. Nebylo něco k volbám?
Salem napsal(a):
jenom mi přijde divný že v USA daj přednost reprízám který už jsou mnohdy na netu před premiérami, měli všichni pokles. Nebylo něco k volbám?
Na Velké pětce ne, na kabelovkách netuším.
Ti agenti mě štvou, díl mě hodně bavil :/ Nějaká politika prý byla, ale až někdy v půlce, tak nevím jestli to ovlivňuje ratingy...
Btw. Brooklyn Nine-Nine mal tiež novú epku, v tabuľke k nej chýbajú údaje :)
Lill napsal(a):
Btw. Brooklyn Nine-Nine mal tiež novú epku, v tabuľke k nej chýbajú údaje :)
Pravda, už to mají v tabulce opraveno, když jsem článek psala, byl tam Idol na celé dvě hodiny :) Přidám ho do článku.