Tady už by někdo mohl taky zrušit ty hlouposti, jako Superstar, X-Faktor, Hlas česka, a hlavně Česko má talent. Talentmanii nepočítám, protože je to pakárna taky..
Škoda že nikto nepozná Trance speváčky, lebo to nikto nepočúva :(( Pre mňa sú to oveľa lepšie speváčky, ako tieto popspeváčky :P
Tyhle soutěže mě braly před pár lety úplně strašně,ale už je to mnohem lepší,vyrostla jsem a přestala na to koukat.
Já upřímně nechápu, jak takovéhle soutěže můžou tak dlouho vydržet.
Destiny napsal(a):
Já upřímně nechápu, jak takovéhle soutěže můžou tak dlouho vydržet.
To já taky nechápu, ale kolik lidí se chytlo v hudbě? Já mám rád asi jen Bena Cristovaa, protože to co Sámer začal, on dopiloval k originalitě.
Fabec napsal(a):
To já taky nechápu, ale kolik lidí se chytlo v hudbě? Já mám rád asi jen Bena Cristovaa, protože to co Sámer začal, on dopiloval k originalitě.
v prípade ČR máte skvelú Anetu Langerovú.
Hm, tak to ten konec jedné éry teda moc dlouho netrval. Idol oživne pravděpodobně už v nové sezóně v midseason, a to na ABC.
ragelly napsal(a):
Hm, tak to ten konec jedné éry teda moc dlouho netrval. Idol oživne pravděpodobně už v nové sezóně v midseason, a to na ABC.
Škoda, zkazili ti článek :D. Ale fakt, jak pak budou moct lidi brát vážně skutečný konec?
Drunk_Queen napsal(a):
Škoda, zkazili ti článek :D. Ale fakt, jak pak budou moct lidi brát vážně skutečný konec?
Tady u těch realitek je to očividně vždycky jen otázkou času. Spíš se škodolibě těším, jak slavnostně nasadí novou sezónu a nikdo na to nebude koukat.
ragelly napsal(a):
Tady u těch realitek je to očividně vždycky jen otázkou času. Spíš se škodolibě těším, jak slavnostně nasadí novou sezónu a nikdo na to nebude koukat.
No očividně tyhle návraty nikdy moc nevychází, ale tak když je to baví. Navíc to na konci mělo už sledovanost nic moc, ne?